PR pitch 4. maja u Zagrebu!

REGION – PRglas – prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću organizuje 4. maja konferenciju o PR-u za male i srednje preduzetnike – PR pitch u CineStaru Zagreb.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih preduzetnika o važnosti odnosa s javnošću u poslovanju i odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, agencija za istraživanja tržišta itd.

Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresovati medije za svoju priču; uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih preduzeća; važnost istraživanja tržišta za male preduzetnike; medijski nastup, komunikacijske veštine i lični PR; kako odabrati pravu agenciju/savetnika za odnose s javnošću i dr.

Predavači su Krešimir Macan, Manjgura; Ankica Mamić, IMC; Ana Tkalac Verčič, EFZG; Božo Skoko, FPZG; Vladimir Preselj, Millenium promocija; Igor Ćutuk, HRT; Lana Hudeček, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje; Damir Jugo, Edwards Bernays; Ermina Duraj, vođa Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije; Kamilo Antolović, K&K; Davor Runje, Drap; Marina Bolanča, Abeceda komunikacije; Miroslav Varga, Escape; Lea Brezar, Dhar media; Igor Štefanac, IKEA; Krešimira Rendulić, Prorsus komunikacije; Božidar Babić, Poslovni portreti i dr.

Više o konferenciji potražite na: www.prglas.com/prpitch


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari