today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Priča koja vredi svakog slova

REGION – Marodi je međimurski proizvođač testenine koji od samog početka ističe kvalitet kao najvažniju vrednost njihove poslovne priče. Sa proizvodnjom su započeli 1992. u međimurskom mestu Domašinec, a od tada pa do danas, uspešno su se pozicionirali kao brend koji se trudi očuvati tradiciju svoga kraja. Prošle godine, agencija Bruketa&Žinić&Grey napravila je rebranding i redizajn ambalaže cele linije njihovih proizvoda, a ove godine osmislili su kampanju čija je svrha promocija međimurske kulture i jezika, prenosa znanja s generacije na generaciju i Marodi brenda.

Međimurska popevka je 2018. godine uvrštena na UNESCO-ov Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovečanstva, a na njemu će ostati zaštićena sve dokle god se koristi. Kako bi doprineli očuvanju popevke, kreirano je limitirano izdanje zbirke od pet knjiga Međimurskih popevki u kojoj svaka knjiga dolazi sa posebnim pakovanjem Marodi abecedne testenine za supu sa tačnim brojem slova od kojih je sačinjena pesma.

U kolekciji se nalazi pet popevki, odnosno knjiga: Ljubav se ne trži niti kupuje, Dej mi, Bože, joči sokolove, Međimorje, kak si lepo zeleno, Vehni, vehni fijolica i Klinčec stoji pod oblokom.

U saradnji sa Zajednicom hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Međimurske županije, Marodi je pokrenuo i inicijativu za proglašenje Dana međimurske popevke. Cilj je odrediti datum na koji će lokalne vlasti svake godine podsticati brojne aktivnosti promocije popevke u svim obrazovnim institucijama i tako osigurati međugeneracijski prenos znanja, očuvanje popevke i njenog statusa na UNESCO-voj zaštićenoj listi.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!