test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Šta je Marketing mreža?

Dug je put Marketing mreže i traje već punih 10 godina.

Svoju snagu utemeljili smo u portalu, od koga su dalje potekli svi drugi projekti koji danas čine mrežu za EDUKACIJU, UMREŽAVANJE, INFORMISANJE i UNAPREĐENJE TRŽIŠTA.

Naša priča počinje 16. januara davne 2012. godine. Marketing mreža je započela sa radom kao interaktivni strukovni portal koji ima za cilj umrežavanje i poslovno povezivanje svih učesnika na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji i regionu. Danas, Marketing mreža okuplja, pre svega, biznis ciljnu grupu, kolege iz kompanija i agencija, a naša baza sadrži preko 16.000 email adresa iz celog Adriatic regiona.

Godine 2015. širimo poslovanje na organizaciju strukovnih događaja i to je bila velika prekretnica u daljem razvoju Marketing mreže.

Proteklih sedam godina organizovali smo niz veoma uspešnih i medijski propraćenih događaja, među kojima se ističu regionalni Forum komunikacionih lidera IZAZOV i nacionalni Festival integrisanih komunikacija KAKTUS. Forum IZAZOV 2022 biće organizovan u 12. i 13. aprila ove godine, dok je festival KAKTUS 2022, sada već tradicionalno, planiran za početak novembra 2022. Oba događaja održavaju se ove godine po osmi put za redom u Beogradu.

U toku 2018. godine, Marketing mreža pokrenula je još dva veoma važna projekta za transparentnost i podizanje standarda tržišta marketinških komunikacija u Srbiji – Agency Report i AdNetwork http://adwork.network/

U 2019. godini, Marketing mreža pokrenula je The Studioaudience-driven video content i publikaciju ADBOOKA namenjenu Adriatic regionu.

U toku 2020. godine pokrenuli smo dva projekta #AdCast i #AdTalk, edukativan video sadržaj. I pored svih izazovna 2020. godine, uspeli smo da snimimo prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju advertising industrije u Srbiji u periodu 2008-2020. pod nazivom “Kreativni gen”, a u 2021. snimljen je prvi dugometražni dokumentarni film o razvoju domaćih brendova u Srbiji “Kupili su vas zauvek”.

U 2021. pokrenuli smo i projekat Mark Awards, u okviru koga smo nagradili najuspešnije direktore marketinga, direktore komunikacija i brend menadžere iz kompanija u Srbiji.

Ove godine slavimo naš prvi veliki jubilej – 10 godina uspešnog poslovanja. Naš plan je da nastavimo sa edukacijom i umrežavanjem kolega kroz različite tipove događaja i projekata i u narednim godinama.

Kao i svih ovih 10 godina, nastavićemo da radimo punim srcem – transparentno, ali i  odgovorno, pre svega prema struci. I uvek sa istim ciljem – unapređenja i razvoja tržišta marketinških komunikacija u Srbiji i regionu!

Hvala što zajedničkim snagama gradimo MREŽU već punih 10 godina!

Ivana Parčetić Mitić,
osnivač i CEO, Marketing mreža

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

4,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

30 KOMENTARA

 1. Poštovani Nenade,

  dobrodošli na MREŽU! Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo. Zamolila bih Vas da mi pošaljete predlog za saradnju na mejl koji se nalazi u kontaktima.

  Hvala puno. U kontaktu smo.

  Veliki pozdrav,
  Ivana Parčetić

 2. Imam filing da ćete da postignete znacajan uspeh u svom budućem radu. Portal vam je FENOMENALAN, krcat aktuelnim informacijama u vezi tržišta komunikacija.Novinar sam sa Kosova i Metohije. Marketing, reklama, dobra promocija su moja strast. Bavila sam se reklamom pre rata na KiM… Zelela bih da saradjujem sa vama. Imam i ideje -sta i kako.

  U svakom slučaju u ovom pretprazničkom mesecu želim vam svako dobro od Gospoda, a to uključuje, izmedju ostalog, i poslovni uspeh…i još mnogo toga :-)))

 3. Zdravo! Koji su kriterijumi za učešće u pisanju sadržaja za Marketing mrežu? Odlične su vam teme i sama koncepcija sajta. Da li imate stalne saradnike/ce, ili je moguće da vam i drugi dostave svoje tekstove? Hvala na odgovoru!

 4. Poštovana g. Ivana, želela bih stupiti u kontakt sa Vama i saradnicima. Pratim rad portala i veoma mi je koristan sa obiljem tekstova koje objavljujete. Radim na projektu Vodni agent Dunavske regije. Imamo sjajnu priču, potreban nam je partner – kompanija koja bi u nama videla partnera za strateški marketing , kroz naš projekat mogla ostvariti svoju društvenu odgovornost i odgovornost u zaštiti životne sredine ali se istovremeno lako približila svojim kupcima preko mogućnosti koje pruža sam projekat. Ako procenjujete da bi nam Marketing mreža mogla pomoći , bila bih Vam zahvalna na vremenu i angažovanju.
  Nešto o projektu je na
  https://issuu.com/vodniagent/docs/the_water_agent_no_1
  https://www.youtube.com/watch?v=vWQB9YT8eNc

  Unapred se zahvaljujem na odgovoru, lep pozdrav
  Majda Adlešić, program manager

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!