today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Grayling: Pregled geopolitičkih rizika u Centralnoj i Istočnoj Evropi u 2024.

REGION – Agencija Grayling, jedan od globalnih lidera u oblastima strateških komunikacija i javnih poslova, predstavila je svoj godišnji izveštaj pod nazivom „CEE Outlook for 2024“, koji pruža dragocen uvid u pregled najvažnijih geopolitičkih rizika u 2024. godini za region Centralne i Istočne Evrope.

Kako će skoro polovina svetske populacije 2024. godine izaći na birališta, tako ni region Centralne i Istočne Evrope (CEE) nije izuzetak. Za optimizaciju poslovanja i buduće planiranje u godini pred nama biće potrebno dostići visok novo razumevanja promenljivih politika, kontinuirane dinamike, ali i jedinstvenosti svakog tržišta.  Kako bi pružili više informacija o svim ovim pitanjima, ekspertski timovi agencije Grayling pripremili su izveštaj pod nazivom „Grayling 2024 Outlook for CEE Report“, koji sumira ključne događaje iz 2023. i predviđa moguće promene u 2024. kao i u narednom periodu.

Izveštaj donosi ključne uvide iz sledećih zemalja Centralne i Istočne Evrope: Bugarske, Hrvatske, Češke Republike, Mađarske, Poljske, Rumunije, Slovačke, Slovenije, uključujući i države kandidate za članstvo u Evropskoj uniji Srbiju i Ukrajinu, kao i sveobuhvatnu analizu koju su pripremili Grayling stručnjaci iz Brisela. U ovogodišnjem izveštaju dodatni fokus stavljen je i na Mađarsku i njihovo predsedavanje Savetom Evropske unije u drugoj polovini godine.

„CEE Outlook za 2024 duboko je povezan sa širom evropskom dinamikom. Evropski izbori predstavljaju priliku da se redefinišu odnosi CEE regije i Brisela. Podjednako su značajni i izbori u SAD, jer njihov ishod može imati veliki uticaj na bezbednost CEE regije u budućnosti“, izjavila je Nataša Trslić Štambak, direktorka agencije Grayling za Centralnu i Istočnu Evropu. „Uzimajući ovo u obzir, Grayling PA eksperti pozabavili su se kompleksnostima našeg regiona i pripremili pregled političkih i ekonomskih trendova koji će definisati region Centralne i Istočne Evrope u 2024. godini, kako bi kompanijama omogućili jasnije uvide u buduća očekivanja i strateško planiranje.“

Za više informacija o izveštaju posetite: https://grayling.com/news-and-views/graylings-cee-outlook-for-2024-report/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!