Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

WANNABE DIGITAL AWARDS 2023: Sada možete da glasate za vaše omiljene influensere iz celog regiona

Još malo vremena je ostalo do WANNABE DIGITAL AWARDS, jedinstvene dodele nagrada za online influensere, koja se ove godine održava peti put zaredom, 23. novembra u Beogradu. Sada možete da glasate za vaše omiljene influensere iz Srbije i celog regiona – a evo i kako!

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 po prvi put okuplja najpoznatije influensere regiona na jednom mestu – kreatore sadržaja iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Glas vašem omiljenom influenseru ili influenserki možete dati na sajtu WANNABE DIGITAL AWARDS, a evo u kojim kategorijama će se ove godine nadmetati nominovani  iz čitavog regiona!

Kreatori online sadržaja iz Srbije nominovani su u 13 uzbudljivih kategorija, dok za influensere iz Hrvatske, možete pogledati nominovane i glasati za omiljene ličnosti u 10 kategorija. Influenseri iz BiH se takođe nadmeću u 10 kategorija, a slovenački kreatori online sadržaja biće nominovani u 8 kategorija. Influenseri iz Crne Gore nominovani su u 5 kategorija.

O dobitnicima priznanja će, kao i do sada, odlučivati vaši glasovi, uz mnogobrojni žiri koji čine regionalni stručnjaci iz različitih oblasti marketinga i komunikacija, kao i predstavnici renomiranih kompanija koje su prisutne širom Balkana. Spisak svih članova žirija pogledajte na linku.

WANNABE DIGITAL AWARDS: THE STAGE IS YOURS 2023 u prvi plan stavlja autentičnost i zajedništvo, ali i odgovornost influensera u regionu, da pažljivo i promišljeno odaberu način na koji stvaraju, komuniciraju i koje vrednosti promovišu.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!