Postanite PR ekspert i unapredite svoje poslovanje!

U toku je upis polaznika XXII generacije polaznika Londonske škole za odnose s javnošću. Predavanja će trajati od 4. marta do 4. aprila 2017. godine. Nakon svih odslušanih predavanja polaže se ispit, a položen ispit je znak da ste na korak od dobijanja LSPR međunarodno priznate diplome. LSPR diploma je verifikovana od strane mnogih međunarodnih stručnih organizacija, kao i najvećih konsultantskih i PR agencija.

Londonsku školu za odnose s javnošću do je sada završilo više od 1000 diplomaca u regionu i to je jedini licencirani program ove vrste u našoj zemlji. 2006. godine dobila je tradicionalnu godišnju nagradu Društva Srbije za odnose sa javnošću – PRiznanje za unapređenje struke kroz publicistiku, obrazovni i javni rad.

Sva predavanja su kombinacija teorije i prakse. Pored teorijskog znanja, na predavanjima ćete imati priliku da se oprobate i u snimanju intervjua pred kamerom, rešavanju krizne situacije, pisanju saopštenja za javnost, pripremi komunikacijskih projekata, organizaciji konferencije za štampu, poslovne večere i poslovnih susreta.

Više informacija i prijavljivanje putem mejla: lspr@represent.rs


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari