HUOJ objavio nominacije za Komunikatora godine

REGION – U okviru 10. dodele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), žiri je objavio pet nominacija za nagradu za Komunikatora godine.

Grand PRix je godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću kojom se dodeljuju priznanja za izvrsnost u struci, ove godine u 13 kategorija. Uz to, žiri dodeljuje priznanja u tri posebne kategorije: Komunikator godine, Grand PRix za doprinos struci i Šipak godine (antikomunikator godine).

U kategoriji Komunikatora godine, članovi žirija, predlažu osobe koje su se posebno, kvalitetom i stilom komunikacije istakli u proteklih godinu dana. To priznanje se uvek dodeljuje pojedincima prisutnim u javnom životu, ali koji ne dolaze iz struke odnosa s javnošću. Ove godine, po prvi put žiri je odlučio objaviti nominacije za nagradu Komunikatora godine, a nominovani su:

  • Boris Jokić, bivši vođa kurikularne reforme,
  • Marko Matijević, pokretač portala srednja.hr,
  • Zdravko Marić, ministar finansija, Republike Hrvatske,
  • Bruno Šimleša, književnik,
  • i po prvi put u istoriji nagrade i jedan kolektiv: tim Hrvatske gorske službe spašavanja.

„Priznanje komunikatoru godine je, uz ono za doprinos struci, najprestižnija nagrada koju dodeljuje struka odnosa s javnošću. Zadovoljni smo što su kandidati osobe i tim iz potpuno različitih društvenih delatnosti. Svako od njih je, na svoj način, svojom komunikacijskom izvrsnošću, kvalitetom i veštinama obeležio hrvatski javni prostor u protekloj godini i time zaslužio priznanje. Pred nama je vrlo zahtevan posao konačnog odabira,“ izjavila je predsednica žirija Daria Mateljak.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari