Potrošači proglasili Zaječarsko pivo omiljenim u Srbiji!

Potrošači Srbije su drugu godinu za redom Zaječarsko pivo proglasili omiljenim pivom u Srbiji, u tradicionalnoj akciji „Moj izbor“ koju organizuju Udruženje potrošača „Moja Srbija“ i Privredna komora Beograda.

Priznanje “Moj izbor” jedino je u Srbiji koje se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača i ove godine je Zaječarsko pivo među 18 pivskih brendova proglašeno omiljenim od strane čak dve hiljade anketiranih kupaca.

Prilikom uručenja priznanja, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, Jasmina Trijić, senior brend menadžer Zaječarskog piva, zahvalila je svima koji vole Zaječarsko pivo i koji su prepoznali i nagradili kvalitet ovog domaćeg brenda.

Kampanju „Srbija ima kvalitet“ i dodelu priznanja „Moj izbor“ za omiljene domaće proizvode, brendove i kompanije, tradicionalno, svake godine organizuju udruženje „Moja Srbija“ i Privredna komora Srbije – Privredna komora Beograda, uz podršku Grada Beograda, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Zbog činjenice da se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača, priznanje „Moj izbor“ danas predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja u srpskoj privredi.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari