today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Dodeljena priznanja „Moj izbor 2013“

Prošle nedelje u Beogradskom dramskom pozorištu, po četvrti put organizovana je dodela priznanja potrošača Srbije „Moj izbor“ za najomiljenije domaće proizvode i brendove. Dodela priznanja, u organizaciji Udruženja građana „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda, vrši se u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, isključivo na osnovu glasova kupaca. Cilj ove akcije je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i ulaganja u unapređenje kvaliteta robe i usluga u Srbiji.
Osnovni uslov da neki proizvod postane nosilac priznanja „Moj izbor“ jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovo priznanje se mogu nominovati i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.
Ovogodišnja priznanja su dodeljena na osnovu rezultata istraživanja, koje je obavljeno na uzorku od 2.010 kupaca u 17 gradova Srbije. Potrošači su birali između 156 nominovanih proizvoda i brendova u 15 kategorija.
„Kupci u Srbiji imaju veliko poverenje u kvalitet domaćih proizvoda, koje u okviru prehrane, dostiže gotovo 85%“, rekao je Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“ i naglasio da skoro dve trećine kupaca kaže da bi se lakše opredelilo za neki proizvod kada bi imali jasniju informaciju da je domaćeg porekla.
Dobitnici zlatne medalje „Moj izbor 2013“ su “Plazma keks” kompanije “Bambi”, kao najomiljeniji domaći proizvod i “Dijamant” iz Zrenjanina, kao najomiljeniji proizvodjač u Srbiji.

Proizvodi koji su izabrani za najbolje u svojim kategorijama su:
– mleko i mlečni proizvodi – “Moja Kravica” (Imlek)
– meso i mesne prerađevine – “Zlatiborac”, suvomesnati proizvodi
– supe, brašno i dodaci jelima – “Začin C” (Nestle Adriatic S)
– ulje, prilozi i prelivi – “Dijamant ulje” (Dijamant)
– mineralne vode – “Knjaz Miloš”
– bezalkoholni napici – “Life 100%” (Nectar)
– pivo i vino – “Jelen pivo” (Apatinska pivara)
– grickalice – “Smoki” (Soko Štark)
– slatkiši – “Plazma keks” (Bambi)
– voće i povrće – “Frikom” smrznuto voće i povrće
– kozmetika i sredstva za higijenu – “Bohor” (Albus)
– obuća, odeća i proizvodi od tekstila – “Extreme Intimo”
– nameštaj i kućni aparati – “Gorenje” frižideri
– transport – “NIS Petrol” benzinske stanice
– internet i telekomunikacije – “VIP” mobilna telefonija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!