today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Zauvek plavo!

SVET – Novom promotivnom kampanjom “Zauvek plavo”, koja prikazuje najuzbudljivije trenutke sa utakmica iz prethodnih sezona, FK Čelsi i adidas predstavili su novu opremu za 2014/15. godinu.
Novi dresovi “Plavih” predstavljeni su u uzbudljivom video snimku koji prikazuje petoricu Čelsijevih igrača, zarobljenih u svojim najslavnijim trenucima, a potom ovekovečenih u jedinstvenim plavim skulpturama.
Sa Žoze Morinjom u ulozi naratora, video prikazuje istorijske trenutke koji će sigurno živeti dugo u sećanju “Plavih”. On slavi Petr Čehovu čuvenu odbranu penala, koji je za Bajern iz Minhena izvodio Švajnštajger, čime je ostvarena prva pobeda u Ligi šampiona u 2012. godini, zatim prvi gol Fernanda Toresa protiv Benfike u finalu Lige Evrope, Geri Kejhilov volej udarac protiv Totenhema, Oskarov čudesni gol protiv Juventusa i skorašnja tri Azarova gola protiv Njukasla u Premijer ligi.
U spotu za novu kampanju, koja je u skladu sa prošlogodišnjom pod nazivom “Plavo. Šta je drugo važno?“, prikazani su igrači kako se oslobađaju iz sopstvenih skulptura čime otkrivaju novu opremu za sezonu 2014/15, spremni da u njoj postignu brojne nove uspehe za pamćenje.
Novi dres je dizajniran korišćenjem modifikovane tkanine koja na prednjoj strani prikazuje kontrast plavih tonova uz dve nijanse prugastih tonova, a za izradu je korišćena adidas Climacool tehnologija koja predstavlja premijum adidas tehnologiju jer omogućava veću moć ventilacije. Dizajn dresa je inspirisan kolekcijama Čelsi opreme iz perioda kasnih 80-tih i ranih 90-tih godina.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!