today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Prvih šest meseci poslovanja Dobre torbe u brojkama

Prvih šest meseci poslovanja je ključno za pokretanje svakog biznisa. To je trenutak kada vas svi biznis konsultanti savetuju da se osvrnete na rezultate vašeg poslovanja i zajedno sa timom odlučite kako ćete dalje razvijati vaše preduzeće.
Za prvih šest meseci, Dobra torba je postala prepoznatljiv brend i postigla planirani obim prodaje. „Najviše smo ponosni jer smo uspeli da obezbedimo zaradu za 11 žena bez stalnog zaposlenja i redovnih prihoda i da osnažimo pet ženskih udruženja koja okupljaju žene uključene u proizvodnju. Zahvaljujući ovim rezultatima, Dobra torba je prepoznata kao dobar i održiv model socijalnog preduzetništva i ekonomskog osnaživanja žena“, navodi se na Blogu Dobra torba.
Kako je izgledalo poslovanje Dobre torbe u periodu od 1. marta do 1. septembra 2013. godine i koji su rezultati postignuti, pogledajte u infografiku ispod.

dt_stakeholders_620px

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!