Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Plazma nagrađena 13. godinu zaredom kao najomiljeniji brend

Brend Plazma već 55. godina svojim vrhunskim kvalitetom i prepoznatljivim ukusom osvaja srca generacija. I ove godine prema mišljenju potrošača proglašena je najomiljenijim domaćim proizvodom u kategoriji Slatkiši, na tradicionalnoj dodeli priznanja Moj izbor u organizaciji Udruženja Moja Srbija.

Konstantnim unapređenjem kvaliteta i inovacijama, Plazma kao domaći brend, sinonim je za kvalitet, a svoj kredibilitet izgradila je, ne samo u Srbiji, već i na inostranim tržištima. I ove godine Plazma je izabrana za Najomiljeniji brend među slatkišima kojima potrošači najviše veruju

„Priznanje ’Moj izbor’ je od velikog značaja za nas, jer dolazi od samih potrošača. Velika je čast 13. godinu zaredom nositi ovo prestižno priznanje koje za nas predstavlja još jednu potvrdu da uživamo ogromno poverenje potrošača koji prepoznaju i nagrađuju kvalitet Plazme. Kao domaći brend, Plazma je značajan deo porodične, ali i nacionalne tradicije, i zbog svoje trajnosti pravi je oslonac u svim trenucima. Jedinstvena receptura i neodoljiv ukus i miris su ono što Plazma keks čini brendom koji se voli i koji inspiriše“, istakao je Strahinja Inić, brend menadžer Plazma brenda.

Kao najomiljeniji brend u Srbiji po ocenama potrošača godinama unazad, ali i brend koji je prepoznatljiv u regionu kao i na mnogim inostranim tržištima, Plazma keks nosi prestižni žig Čuvarkuća zbog upotrebe isključivo domaćih sirovina u proizvodnji. Plazma je neizostavan partner u svakom trenutku i sve što ti treba.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!