Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

„Microsoft“ promenio rukovodstvo u Srbiji

Kompanija „Microsoft“ objavila je da Jugoslav Pirić više neće biti generalni direktor za Srbiju. Funkciju vršioca dužnosti preuzeće Andreas Hartl, sve dok ne bude imenovan novi generalni direktor.
Jugoslav Pirić, dosadašnji generalni direktor kompanije „Microsoft“ u Srbiji, nastaviće profesionalnu karijeru u okviru kompanije kao direktor za pozicioniranje strateških rešenja za region Evrope, Bliskog istoka i Afrike, sa sedištem u Minhenu, navodi se u saopštenju kompanije.
Andreas Hartl započeo je karijeru u kompaniji „Microsoft“ pre 15 godina. Trenutno se nalazi na poziciji glavnog operativnog direktora za multicountry region (24 zemlje) Centralne i Istočne Evrope, u okviru različitih prodajnih odeljenja zaduženih kako za korporativne, tako i za klijente srednje veličine. Pre angažmana u kompaniji „Microsoft“, radio je kao softverski i hardverski inženjer u Nemačkoj i Australiji. Osnovne studije završio je u Minhenu, a takođe poseduje i magistarsku diplomu iz oblasti elektrotehnike.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!