Najlepše želje i željice…

I druga uspešna godina je za nama. Puno je razloga da budemo zadovoljni onim što smo postigli u 2013. godini. Radili smo mnogo i svakoga dana se trudili da budemo dinamični, zanimljivi, sveži i drugačiji. Hrabrim koracima nastavljamo dalje! Ovoga puta ne želimo da pričamo o sebi i o onome što smo postigli… O nama će govoriti naši saradnici, prijatelji i kolege iz celog regiona, bez kojih portal Marketing mreža ne bi bio to što jeste. To je, složićete se, najlepši poklon i najveće priznanje koje smo mogli da dobijemo.
Danas o portalu Marketing mreža govori Nataša Pavlović Bujas, direktorka agencije Blumen Group:

„U ovim prazničnim danima, u kojima i inače svodimo račune prethodne godine, analiziramo postignuto, lovimo greške i tražimo puteve da unapredimo ono što jesmo i ono što možemo biti – svode svoje račune i za proslavu rođendanskog datuma pripremaju se i naši prijatelji iz Marketing mreže!
Kada razmišljam o Marketing mreži ne mogu a da se ne setim stidljivog početka, upornog i predanog rada i entuzijazma njenog tvorca – Ivane Parčetić! Ta stvaralačka energija, kreativni potencijal, analitičnost i promišljenost učinila je ovaj portal ozbiljno relevantnim, sasvim osobenim i nezaobilaznim za sve poslenike marketinške i PR struke u Srbiji, ali, rekla bih, i u regionu.
S druge strane, način na koji su obrađene ozbiljne i stručne teme, razumljiv je i najširoj javnosti, koja je samo konzument advertising industrije. I u tome je čini mi se i najveći značaj Marketing mreže: za razliku od onih koji to ne čine, a trebalo bi po svojoj suštini – MM kontinuirano edukuje, otkrivajući nam ljude, profesije, događaje, projekte, proizvode…
Nadam se da će Marketing mreža tim rođendanske dane provesti u zabavi i veselju, uživajući, zasluženo, u rezultatima svoga rada.
Draga Ivana i ostali članovi tima, nadam se i želim vam da entuzijazam traje i da inspiracije budu brojne! I da vam svaki dan u godini pred nama donese radost i zadovoljstvo stvaranja! Srećan rođendan!“


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari