today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Najlepše želje i željice…

I druga uspešna godina je za nama. Puno je razloga da budemo zadovoljni onim što smo postigli u 2013. godini. Radili smo mnogo i svakoga dana se trudili da budemo dinamični, zanimljivi, sveži i drugačiji. Hrabrim koracima nastavljamo dalje! Ovoga puta ne želimo da pričamo o sebi i o onome što smo postigli… O nama će govoriti naši saradnici, prijatelji i kolege iz celog regiona, bez kojih portal Marketing mreža ne bi bio to što jeste. To je, složićete se, najlepši poklon i najveće priznanje koje smo mogli da dobijemo.
Danas o portalu Marketing mreža govori Nataša Pavlović Bujas, direktorka agencije Blumen Group:

„U ovim prazničnim danima, u kojima i inače svodimo račune prethodne godine, analiziramo postignuto, lovimo greške i tražimo puteve da unapredimo ono što jesmo i ono što možemo biti – svode svoje račune i za proslavu rođendanskog datuma pripremaju se i naši prijatelji iz Marketing mreže!
Kada razmišljam o Marketing mreži ne mogu a da se ne setim stidljivog početka, upornog i predanog rada i entuzijazma njenog tvorca – Ivane Parčetić! Ta stvaralačka energija, kreativni potencijal, analitičnost i promišljenost učinila je ovaj portal ozbiljno relevantnim, sasvim osobenim i nezaobilaznim za sve poslenike marketinške i PR struke u Srbiji, ali, rekla bih, i u regionu.
S druge strane, način na koji su obrađene ozbiljne i stručne teme, razumljiv je i najširoj javnosti, koja je samo konzument advertising industrije. I u tome je čini mi se i najveći značaj Marketing mreže: za razliku od onih koji to ne čine, a trebalo bi po svojoj suštini – MM kontinuirano edukuje, otkrivajući nam ljude, profesije, događaje, projekte, proizvode…
Nadam se da će Marketing mreža tim rođendanske dane provesti u zabavi i veselju, uživajući, zasluženo, u rezultatima svoga rada.
Draga Ivana i ostali članovi tima, nadam se i želim vam da entuzijazam traje i da inspiracije budu brojne! I da vam svaki dan u godini pred nama donese radost i zadovoljstvo stvaranja! Srećan rođendan!“

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!