today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Kreativni fanovi i Aleva kreirali knjigu ukusnih i zdravih obroka

Kompanija Aleva saopštila je da je završen projekat „Aleva Natur knjiga recepata“, osmišljen da aktivira i zainteresuje fanove društvene mreže Facebook, sa ciljem da zajedničkim snagama kreiraju jedinstvenu knjigu ukusnih i zdravih recepata – baziranih na Natur proizvodima.
Akcija je trajala sedam nedelja, a domaćice, maštoviti fanovi i svi strastveni gastronomi, imali su priliku da zajedno kuvaju i degustiraju specijalitete od ribe i mesa, zatim supe i čorbe, posna i slavska jela i sl.
„Izuzetno smo ponosni na uspeh cele akcije, jer se priključilo više od šest hiljada fanova, predstavili smo paletu zdravih proizvoda, i formirali knjigu sačinjenu od hiljadu recepata koja će značiti svim početnicima, ali i ekspertima gastronomije“, rekla je Majda Kepčija, marketing menadžer kompanije Aleva.
Knjiga „Aleva Natur“ recepata je pripremljena u elektronskoj verziji, kao poklon svim vernim fanovima, a nalazi se na Aleva facebook stranici.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!