Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Kako je kreativan oglas prodao auto star 17 godina?

Luk Aker, Amerikanac sa Floride, uspeo je oglasom za prodaju svog polovnjaka da privuče pažnju ne samo ljudi na internetu, već i samog proizvođača. A oglas za prodaju polovne Nissan Maxime iz 1996. godine se toliko dopao japanskoj kompaniji, da su odlučili da kupe automobil.
„Kada smo prvi put videli video-oglas gospodina Akera, jednostavno nismo mogli da odbijemo takvu ponudu. Na ovaj način želimo da pohvalimo njegovu kreativnost“, kroz smeh je izjavio direktor marketinga Nisana, Erih Marks.
Za sada nije poznato šta Nisan namerava da uradi sa kupljenim automobilom, koji će nakon preuzimanja privremeno naći mesto u obližnjem prodajnom salonu. Oglas sa sajta „Kregslist” koji je privukao pažnju Nisana glasi:
„Bentli je simbol luksuza, Ferari brzine, Bugati udobnosti. Za sve ostalo tu je 17 godina stara Nisan Maksima. Predstavljam vam automobil magičnih sposobnosti, koji ne samo što će privući poglede ostalih vozača i pešaka, već ima i pojaseve. Čarobno! Ova drumska jahta prosto jezdi asfaltom, izabravši put kojim idu samo velikani, spremni da odbace brojke koje pokazuju pređenu kilometražu. Za njenim upravljačem postaćete kapetan broda, pravog razarača spremnog za bitku, sa ogrebotinama koje izgledaju kao da se upravo vratio iz nekog oružanog sukoba, a za njegovim kormilom prepušteni ste mu na milost“.

Izvor: Novi magazin

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!