Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Još jedan marketinški trik kompanije Burger King!

SVET – Burger King je na američkom tržištu promenio ime u Fries King, stavio logo u crtež krompirića i ispod napisao „nekadašnji Burger King“.
Kompanija je društvene mreže zatrpala fotografijama svojih restorana na kojima je istaknuto novo ime i logo, a vest o promeni imena brzo su društvenim mrežama proširili i sami kupci. Dan kasnije mediji su otkrili kako je reč o reklamnom triku kojim Burger King promoviše novi, zdraviji pommes-frites.
Krompiriće su početkom jeseni počeli da reklamiraju na sve strane. Stavili su ih u hamburger i proizvod nazvali French Fry Burger, pustili su i kampanju Satisfries, krompiriće za koje tvrde kako imaju 40 odsto manje masnoće, 30 odsto manje kalirija i puniji ukus.
Magazin Adweek u komentaru je napisao kako sigurno jesu postigli da svi na društvenim mrežama pričaju o njima, ali i da su zbunili kupce i naveli ih na pomisao da Bruger King postaje restoran brzih krompirića i da nemaju razlog da se hvale svojim hamburgerima.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!