today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Izašao peti broj Marketing mreža magazina, na naslovnoj strani Sanja Bušić

Marketing mreža objavila je peto, martovsko izdanje magazina, na preko 110 stranica najkvalitetnijih intervjua i autorskih tekstova.

Naslovnu stranu petog broja krasi veliki intervju sa Sanjom Bušić, direktorkom marketinga za južna tržišta Centralne Evrope, Baltičke zemlje, Grčku i Kipar u kompaniji PepsiCo, koja govori o svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, razvoju brendova, izazovima vođenja nekoliko različitih tržišta, ali i uspešnim kampanjama koje stoje iza nje i njenog tima.

U ovom broju izdvajamo i E-commerce: Future of Shopping, specijalni dodatak o trendovima i izazovima u e-commerce industriji u Srbiji i regionu, koji je realizovan u saradnji sa kompanijom Shoppster Srbija. 

Preporučujemo da pročitate i The TikTok Era, specijalni dodatak o trendovima i sa primerima kompanija koje uspešno vode svoje profile na ovoj društvenoj mreži, a koji je realizovan u saradnji sa agencijom smartpoint adria.  

Ne propustite da pročitate i autorske tekstove kolega iz Srbije i regiona, koji već dugi niz godina uspešno grade profesionalne karijere širom sveta. 

U ovom broju Marketing mreža magazina pročitajte, između ostalog, i intervjue i autorske tekstove kompanija IDEA-CG, Bambi, Generali osiguranje, Ananas E-commerce, Banca Intesa, A1 Srbija, Crafter, McDonald’s, Xiaomi Balkan, PwC, Srbija voz, Hemofarm, Mercator-S, Triglav osiguranje, Siemens, NIS, kao i agencija Kuća čuvarkuća, Cheil Centrade Adriatic, Grayling SEE, Studio Nexus, Abeceda komunikacije, Headmade, Luxury Integrated i mnogih drugih. 

Izdvojili smo za vas i šest kampanja koje su, po izboru naše redakcije, obeležile Q1 2024. godine, a razgovali smo i sa istaknutim stručnjacima o tome na koji način AI transformiše poslovanje i brendove.

Marketing mreža magazin dostupan je u štampanom i elektronskom izdanju uz pretplatu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!