Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Zajedno već 12 godina!

Marketing mreža danas slavi 12 godina uspešnog poslovanja.

Godine za nama obeležilo je mnogo zajedničnog rada, truda, druženja i umrežavanja. U saradnji sa kompanijama i agencijama partnerima, tržištu marketinških komunikacija u Srbiji poklonili smo mesta susreta i mesta za umrežavanje i edukaciju u okviru naših projekata IZAZOVKAKTUSMark Awards i ADukacija. Obezbedili smo i mesta za promociju, motivaciju i osnaživanje dobrih praksi kroz magazin i portal Marketing mreža, kao i publikaciju Adbooka.

Ipak, ono najvrednije što smo postigli – zajedničkim snagama izgradili smo ZAJEDNICU! 

„Zajednica nije samo grupa ljudi koji rade u istom industriji, to je MREŽA profesionalaca koji se međusobno podržavaju, inspirišu i uče jedni od drugih. U takvom okruženju, ideje se slobodno razmenjuju, a feedback se ceni kao alat za rast i unapređenje. Ovo je posebno važno u vremenu digitalne transformacije, gde se tehnologije i trendovi brzo menjaju, a prilagođavanje i inovativnost ključni su za uspeh. Osim toga, zajednica i kolaboracija u advertising industriji doprinose razvoju tržišta i struke. Kroz razmenu znanja i iskustava, profesionalci se razvijaju, usvajaju nove veštine i tehnike, čime doprinose ne samo svom ličnom rastu, već i napretku cele industrije. Takođe, otvorenost prema novim idejama i saradnji doprinose većoj transparentnosti i etičnosti u poslovanju, što svakako utiče i na kompletno tržište. Stvaranje zajednice, umrežavanje i podsticanje na kolaboraciju svih učesnika na tržištu marketinških komunikacija u Srbiji i regionu, bili su i biće glavni ciljevi Marketing mreže“, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnovač i CEO, Marketing mreže.

Danas, zahvaljujući svima vama koji ste deo nje, Marketing mreža je jedna velika marketinška porodica, čiji članovi (pojedinci, kompanije i agencije) svakoga dana, ZAJEDNO, guraju tržište napred, daju doprinos razvoju struke i kreiraju trendove.

Hvala vam što ste deo MREŽE već punih 12 godina!

#mrežasiti

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!