today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Za „Ikeu“ nema krize

SVET – Švedska kompanija za proizvodnju nameštaja „Ikea“ u prošloj godini ostvarila je rekordno povećanje prodaje od 10,3 odsto u odnosu na 2010. godinu, odnosno 2,97 milijardi evra, prenosi Rojters.
„Ikea“, najveći distrubuter nameštaja i dekorativnih artikala za domaćinstvo, objavila je da je u prošloj godini imala rekordan rast u prodaji svojih proizvoda u većini zemalja u kojima je prisutna.
„Uprkos rastu cena velikog broja sirovina, prošle godine snizili smo cene naših proizvoda za 2,6 odsto i poboljšali kvalitet proizvoda“, izjavio je generalni direktor švedske kompanije. Najveći rast u prodaji ostvaren je u Rusiji, Kini i Poljskoj.
„Ikea“ planira da ove godine investira tri milijardi evra u svoje prodavnice, fabrike i distribucione centre kao i solarne i eolne energetske izvore.
Kompanija  je uprkos prošlogodišnjem skandalu zbog otkrića da je njen osnivač Ingvar Kamprad duboko umešan u nacisticku prošlost te skandinavske zemlje, uspela da otvori sedam novih prodavnica i ostvari rekordnu prodaju u 26 zemalja širom svetu u kojima je zaposleno više od 131 hiljada ljudi, prenosi agencija.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!