Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Vaš uspeh je naš posao

Kao partner profesionalaca, kompanija METRO pokrenula je globalnu kampanju „Mi ne radimo za METRO, mi radimo za milione samostalnih preduzetnika širom sveta“, koja podržava male i srednje preduzetnike u ostvarivanju njihovih poslovnih ciljeva. Pod sloganom „Vaš uspeh je naš posao“ u središtu ove kampanje nalaze se upravo oni – kupci i njihove priče.

Ideja da se u periodu od godinu dana prati ostvarenje individualnih poslovnih ciljeva odabranih kupaca iz 20 METRO zemalja, naišla je na odličnu reakciju srpskih privrednika, pa se tako među licima globalne kampanje nalazi i Dario, iskusni trgovac iz Srbije i dugogodišnji kupac METRO Srbija. Dario kroz porodični biznis vodi četiri radnje pod imenom Vrba str, a uz njega se nalaze i brojni drugi preduzetnici, koji nose snažnu poruku iz Srbije i skreću pažnju na napore i energiju koju svakodnevno ulažu u posao.

Ništa nije prepušteno slučaju, kompanija je čak i kroz sopstvene marketinške aktivnosti i specijalno kreiranu platformu omogućila svojim kupcima da iskoriste alate, savete, edukacije, sve potpuno besplatno. Kako bi preduzetnici unapredili i modernizovali svoje usluge, da se za njih još dodatno čuje i zadovoljni korisnici iznova vraćaju, nastao je „Dan sopstvenog poslovanja“, koji se obeležava širom sveta, svake godine drugog utorka u oktobru.

Ostvarivanje bliske saradnje sa preduzetnicima, koji su Metro prepoznali kao pouzdanog partnera, 24/7 na raspolaganju, stvorilo je veliko interesovanje i kod onih koji nisu u ovom biznisu. Otuda i ne čudi podatak da je za samo nepune tri godine na ovoj platformi kreirano preko pola miliona specijalnih ponuda i taj broj i dalje raste.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!