today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Uve Fredhajm novi generalni direktor Telenora u Srbiji

Uve Fredhajm danas je postavljen na mesto generalnog direktora Telenora u Srbiji. On će od 1. septembra na ovoj funkciji naslediti Ćel Mortena Jonsena, koji je u maju ove godine postao izvršni potpredsednik Telenor grupe i direktor Telenorovih evropskih operacija.
„Sa velikim zadovoljstvom saopštavam da će Uve Fredhajm preuzeti funkciju generalnog direktora Telenora u Srbiji. Uve ima dugogodišnje iskustvo iz regiona centralno-istočne Evrope, uključujući Mađarsku, Ukrajinu i Crnu Goru. Uveren sam da će njegovo poznavanje regiona i bogato iskustvo u oblasti telekomunikacija, doprineti jačanju pozicije Telenora u Srbiji i budućem razvoju kompanije,“ kaže Ćel-Morten Jonsen, izvršni potpredsednik Telenor grupe i direktor Telenorovih evropskih operacija.
Uve Fredhajm dolazi na novu funkciju iz sedišta Telenor grupe, gde je bio direktor tržišta u Industrijskom razvoju kompanije. Pre toga, Fredhajm je bio na mestu generalnog direktora Telenora u Mađarskoj, u periodu od 2003. do 2009. godine. U Telenoru je zaposlen već 20 godina. „Sa zadovoljstvom mogu da primetim da lideri u Telenoru sa lakoćom prelaze sa poslova u operativnim kompanijama na one u sedištu kompanije, i obrnuto, što Uve potvrđuje svojim primerom. Njegovo raznovrsno iskustvo će sigurno biti od koristi za Telenor u Srbiji i Telenor grupu u celini,“ kaže Jonsen.
„Oduševljen sam što mi se ukazala prilika da rukovodim Telenorom u Srbiji i doprinesem njegovom razvoju u budućnosti. Telenor je napredna kompanija, sa jedinstvenom ponudom za korisnike i dobrim poslovnim rezultatima, uprkos ekonomskoj krizi u okruženju. Sa nestrpljenjem iščekujem da se priključim timu u Srbiji i bolje upoznam organizaciju, zaposlene i tržište,“ kaže Fredhajm. Jonsen, koji je nastavio da obavlja poslove generalnog direktora Telenora u Srbiji i nakon preuzimanja funkcije direktora evropskog regiona i člana izvršnog menadžmenta Telenor grupe, u maju ove godine, sada će moći u potpunosti da se posveti svojoj novoj funkciji.
Telenor je mobilni operator u Srbiji, sa tržišnim udelom od 43 odsto, 3,1 milion korisnika (u prvom kvartalu 2012.), 1118 zaposlenih i ukupnim prihodom od 2,911 miliona norveških kruna u 2011. godini.

Izvor: BizLife

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!