Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Uspešno ugovoreno kreditiranje otkupa akcija od OTE

Telekom Srbija uspešno je potpisala ugovor o kreditu u vrednosti od 470 miliona evra, sa rokom dospeća od tri godine, od čega se iznos od 320 miliona evra odnosi na finansiranje akvizicije – otkup 20 odsto akcija koje su u vlasništvu grčke telekomunikacione kompanije OTE, a iznos od 150 miliona evra za refinansiranje postojećeg kredita.
Iznos od 470 miliona evra obezbedilo je 19 domaćih i međunarodnih banaka, članica bankarskih grupacija Credit Agricole, Erste, Eurobank EFG, grupa Komercijalna banka Beograd, Intesa Sanpaolo, Raiffeisen, Societe Generale i UniCredit, kao i Hypo-Alpe-Adria Bank, OTP, Piraeus Bank i Vojvođanska banka u koordinaciji sa UniCredit.
Uprkos teškim uslovima na tržištu, sindiciranje kredita je bilo snažno podržano na finansijskom tržištu, a zainteresovanost banaka za učešće u aranžmanu je prevazišla očekivanja.
Uspešna realizacija ovog aranžmana ukazuje na poverenje finansijskog tržišta u srpsku ekonomiju uopšte i posebno u Telekom Srbija. To je dokaz da za uspešno poslovanje može biti obezbeđeno finansiranje čak i u uslovima svetske ekonomske krize i nestabilnih okolnosti na finansijskom tržištu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!