today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Uspešno ugovoreno kreditiranje otkupa akcija od OTE

Telekom Srbija uspešno je potpisala ugovor o kreditu u vrednosti od 470 miliona evra, sa rokom dospeća od tri godine, od čega se iznos od 320 miliona evra odnosi na finansiranje akvizicije – otkup 20 odsto akcija koje su u vlasništvu grčke telekomunikacione kompanije OTE, a iznos od 150 miliona evra za refinansiranje postojećeg kredita.
Iznos od 470 miliona evra obezbedilo je 19 domaćih i međunarodnih banaka, članica bankarskih grupacija Credit Agricole, Erste, Eurobank EFG, grupa Komercijalna banka Beograd, Intesa Sanpaolo, Raiffeisen, Societe Generale i UniCredit, kao i Hypo-Alpe-Adria Bank, OTP, Piraeus Bank i Vojvođanska banka u koordinaciji sa UniCredit.
Uprkos teškim uslovima na tržištu, sindiciranje kredita je bilo snažno podržano na finansijskom tržištu, a zainteresovanost banaka za učešće u aranžmanu je prevazišla očekivanja.
Uspešna realizacija ovog aranžmana ukazuje na poverenje finansijskog tržišta u srpsku ekonomiju uopšte i posebno u Telekom Srbija. To je dokaz da za uspešno poslovanje može biti obezbeđeno finansiranje čak i u uslovima svetske ekonomske krize i nestabilnih okolnosti na finansijskom tržištu.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!