today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

UniCredit proglašena za Najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi

UniCredit je proglašena za najbolju banku u centralnoj i istočnoj Evropi na Euromoney nagradama za izvrsnost. Grupa je osvojila ukupno devet nagrada, osim pet osvojenih 2022. godine i zadržala krunu kao najbolja banka u Italiji.

U CIE UniCredit je takođe osvojila nagrade za najbolju banku u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj i Hrvatskoj.

U vezi sa priznanjem za najbolju banku u CIE, Euromoney je prokomentarisao: “Tokom prošle godine, veliki deo konkurencije bio je u procesu različitih akvizicija, tako da je UniCredit-ov potencijal za organski rast u centralnoj i istočnoj Evropi postao jasniji. Banka je zabeležila snažan rast broja klijenata – posebno u zemljama kao što su Rumunija i Srbija, gde njen tržišni udeo najviše raste – kao i rast u segmentu unakrsne prodaje proizvoda kao što su osiguranje i upravljanje imovinom. Ovom uspehu u velikoj meri doprineo je UniCredit-ov razvoj digitalnog bankarstva – sa većom digitalizacijom hipoteka, potrošačkih kredita i tekućih računa u Češkoj Republici i Slovačkoj, na primer – i njegovim naporima da smanji broj proizvoda za maloprodaju, podstičući veću efikasnost i fokus”.

Ovaj uspeh zasniva se na istorijski snažnom prisustvu banke u regionu CIE, gde je osvojila nagrade za najbolju banku za transakcione usluge u četiri od poslednjih pet godina, kao i najbolju banku za upravljanje imovinom.

Kao i prethodnih godina, kriterijumi ocenjivanja uključuju profitabilnost, rast, relativni učinak u poređenju sa kolegama i sposobnost prilagođavanja promenljivim tržišnim uslovima i potrebama klijenata.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!