Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

UniCredit Banka prva u Srbiji dobila sertifikat po EDGE globalnom standardu za rodnu ravnopravnost i inkluziju

UniCredit Banka u Srbiji prva je kompanija u našoj zemlji koje je dobila sertifikat po EGDE globalnom standardu za rodnu ravnopravnost i inkluziju. Ovaj prestižni sertifikat banka je dobila na osnovu izuzetno rigorozne revizije koja podrazumeva nekoliko ključnih kriterijuma: preuzimanje odgovornosti, jednaka primanja, efikasnost politika i praksi i inkluzivnosti kulture organizacije. UniCredit Banka u Srbiji sa ponosom se izdvaja na tžištu po inicijativama koje potvrđuju ravnopravnost polova na delu: tate imaju 20 dana plaćenog odsustva nakon rođenja bebe, mame nakon povratka sa porodiljskog prvih mesec dana rade pola radnog vremena uz punu zaradu, dok je posebno pružena podrška zaposlenima u njihovoj borbi za osnivanje porodica refundiranjem troškova vantelesne oplodnje.

Dodatno, UniCredit Grupa je takođe postala prva panevropska banka sa sertifikatom po EDGE. Pored banke u Srbiji, EDGE sertifikat su dobile i članice Grupe u Mađarskoj, Bugarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji i Hrvatskoj. Ove banke su se pridružile bankama Grupe u Italiji, Nemačkoj i Austriji koje već poseduju ovaj sertifikat i koje su u samom vrhu kada se radi o rodnoj ravnopravnosti.

EDGE sertifikat je vodeći globalni standard za diverzitet, ravnopravnost i inkluziju (DE&I), usmeren na pristup rodnoj ravnopravnosti na radnom mestu i jednakosti, pružajući holistički okvir prema kojem se usklađuju organizacije širom sveta. Ovaj sertifikat predstavlja garanciju da kompanija omogućava: podjenaku zastupljenost žena na srednjem, višem i najvišem nivou rukovodstva, stvaranje kontinuiranih mogućnosti za napredovanje i jednaka primanja, podsticanje muškaraca da iskoriste plaćeno roditeljsko odsustvo koje banka nudi, a koje je duže nego što je zakonom propisano, i drugo.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!