today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ujedinjeni za decu

U saradnji sa UNICEF-om i Centrom za porodični smeštaj dece i omladine Beograd, kompanija Telekom Srbija obezbedila je paketiće i poklone za devojčice i dečake koji žive u hraniteljskim porodicama u Beogradu, sa željom da im ulepša početak nove godine.
“Svako dete ima pravo da raste u porodičnom okruženju. Kada se dogodi da dete mora da bude odvojeno od svoje biološke porodice, smeštaj u hraniteljskoj porodici je optimalan izbor”, izjavila je Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a.
Svečana dodela paketića organizovana je u galeriji „O3one“, koja je za ovu priliku obezbedila prostor i time dala svoj doprinos akciji. Takođe, deca su uživala u zabavnom programu koji im je pripredio studio za animaciju dece „Čigra“.
„Paketići Telekom Srbija obradovali su ove zime više od hiljadu mališana u Srbiji, među kojima su deca bez roditeljskog staranja koja su smeštena u hraniteljske porodice ili rezidencijalne ustanove, deca sa smetnjama u razvoju kao i deca iz nekoliko ustanova u Srbiji koje se bave zaštitom dece. Drago nam je što će, zahvaljujući saradnji sa UNICEF-om, i deca u hraniteljskim porodicama na području Beograda, moći da podele istu radost i da uživaju u poklonima“, naglasila je Miroslava Tešin Popović, stručni saradnik za odnose sa medijima, sektor za PR kompanije Telekom Srbija.
Ovo je još jedna akcija kojom UNICEF i Telekom Srbija nastavljaju svoju dugogodišnju uspešnu saradnju. Već drugu godinu zaredom, umesto organizovanja godišnje proslave i kupovine poklona za poslovne partnere, Telekom Srbija izdvaja sredstva za novogodišnje paketiće namenjene štićenicima brojnih partnerskih organizacija širom Srbije.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!