Ujedinjeni za decu

U saradnji sa UNICEF-om i Centrom za porodični smeštaj dece i omladine Beograd, kompanija Telekom Srbija obezbedila je paketiće i poklone za devojčice i dečake koji žive u hraniteljskim porodicama u Beogradu, sa željom da im ulepša početak nove godine.
“Svako dete ima pravo da raste u porodičnom okruženju. Kada se dogodi da dete mora da bude odvojeno od svoje biološke porodice, smeštaj u hraniteljskoj porodici je optimalan izbor”, izjavila je Vesna Savić Đukić, predstavnica UNICEF-a.
Svečana dodela paketića organizovana je u galeriji „O3one“, koja je za ovu priliku obezbedila prostor i time dala svoj doprinos akciji. Takođe, deca su uživala u zabavnom programu koji im je pripredio studio za animaciju dece „Čigra“.
„Paketići Telekom Srbija obradovali su ove zime više od hiljadu mališana u Srbiji, među kojima su deca bez roditeljskog staranja koja su smeštena u hraniteljske porodice ili rezidencijalne ustanove, deca sa smetnjama u razvoju kao i deca iz nekoliko ustanova u Srbiji koje se bave zaštitom dece. Drago nam je što će, zahvaljujući saradnji sa UNICEF-om, i deca u hraniteljskim porodicama na području Beograda, moći da podele istu radost i da uživaju u poklonima“, naglasila je Miroslava Tešin Popović, stručni saradnik za odnose sa medijima, sektor za PR kompanije Telekom Srbija.
Ovo je još jedna akcija kojom UNICEF i Telekom Srbija nastavljaju svoju dugogodišnju uspešnu saradnju. Već drugu godinu zaredom, umesto organizovanja godišnje proslave i kupovine poklona za poslovne partnere, Telekom Srbija izdvaja sredstva za novogodišnje paketiće namenjene štićenicima brojnih partnerskih organizacija širom Srbije.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari