today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Udeo Tablet uređaja u prikazu mobilnih oglasa porastao na 20%

Juče je Millennial Media objavila novi izveštaj u kome su definisane procene tržišnog udela mobilnih uređaja i operativnih sistema koje se odnose na prvi kvartal ove godine. Millennial Media, kompanija koja se bavi mobilnim oglašavanjem utvrdila je u svom Q1 Mobile Mix izveštaju da Tableti čine 20% svih prikaza oglasa u prvom kvartalu 2012 godine, što je povećanje od 15 odsto u odnosu na prvi kvartal 2011 godine.
Q1 Mobile Mix izveštaj nudi duboki uvid u oglašavanje na mobilnim uređajima koji uključuje 20 najpopularnijih mobilnih telefona, 10 najpopularnijih mobilnih proizvođača, vodeće mobilne operativne sisteme i najpopularnijie kategorije mobilnih aplikacija rangirane po impresijama.

Izveštaj je utvrdio da mobilni uređaji koji nisu telefoni, kao što su Tableti, čine 20 odsto svih impresija na Millennial Media platformi u prvom kvartalu 2012 godine. Izveštaj je takođe utvrdio da je Android i dalje operativni sistem broj jedan na Millennial Media platformi sa 49 odsto udela impresija, i da je Apple ostao vodeći proizvođač mobilnih uređaja.
Ovaj izveštaj takođe je utvrdio da su: Apple iPhone, Samsung Galaxi Tab i Amazon Kindle Fire najpopularniji Tableti u prvom kvartalu 2012 godine, Apple iPhone je i dalje lider na listi mobilnih telefona, 14 Android telefona nalazi se na listi 20 najpopularnijih mobilnih telefona. Samsung je drugi proizvođač i imao 4 od 20 najpopularnijih mobilnih telefona. Gaming je definitivno najpopularnija kategorija kod mobilnih aplikacija koja beleži porast od 10 odsto u odnosu na poslednji kvartal 2011 godine. Gledanje videa na mobilnim uređajima poraslo je za fantastičnih 958 odsto u periodu od drugg kvartala 2011 godine do prvog kvartala 2012 godine.

Izvor: Online tržište

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!