Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U Las Vegasu otvoren muzej neonskih reklama

SVET – U Las Vegasu otvoren je muzej u kome su izložene stare neonske reklame. „Neon muzej“ je izložbeni prostor na otvorenom koji radi i noću, a sadrži 150 nekadašnjih svetlećih reklama, od kojih je jedna, koja datira još iz 1930-ih, stajala iznad restorana za radnike koji su gradili Huverovu branu na reci Kolorado.
Posetioci mogu da vide i neonske reklame za nekada čuvene hotele u Las Vegasu koji su u međuvremenu srušeni i zamenjeni novim, modernijim zdanjima, poput hotela Sahara i Stardast. Karte za ovaj neobičan muzej koštaju od 12 do 25 dolara, u zavisnosti od toga da li je reč o dnevnoj ili noćnoj poseti.

Izvor: Tanjug

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!