Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

U godini jubileja SAM pokreće SAM Akademiju!

U godini jubileja, u kojoj obeležava 15 godina postojanja, Srpska asocijacija menadžera pokreće SAM Akademiju, koja će kroz sinergiju razmene iskustva, znanja i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, doprineti razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Namenjena menadžerima srednjeg nivoa, Akademija će imati ekskluzivni izbor više od 30 predavača istaknutih i renomiranih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa internacionalnim iskustvom, koji rukovode najuspešnijim kompanijama u Srbiji.

Kroz program Akademije, SAM je orijentisan ka stvaranju lidera 21. veka.

„Pokretanje SAM Akademije pokazatelj je posvećenosti Asocijacije da nastavi još jače da radi na razmeni znanja, iskustva i da pruža mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja. Želimo da dodatno ojačamo menadžerske veštine naših članova i drugih menadžera,  da ubrzamo njihov razvoj i pomognemo im da spremni preuzmu uloge lidera u budućnosti. Istovremeno želimo i da ih osnažimo u upravljanju kompanijama, ljudima i poslovnim procesima. Izuzetno mi je drago što ćemo među predavačima imati naše istaknute članove, ali i specijalne goste“, rekao je Dragoljub Damljanović, predsednik SAMa.

Akademija je namenjena menadžerima koji imaju želju i potencijal da postanu top menadžeri i preuzmu rukovođenje kompanijama u narednih pet godina, menadžerima sa radnim iskustvom na menadžerskoj poziciji i u  rukovođenju timovima. Takođe, programu Akademije mogu pristupiti preduzetnici koji vode male i srednje kompanije i žele da ih transformišu u korporativne sisteme.

Polaznici će imati 20 predavanja koja su kreirana prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse okrenutih budućnosti poslovanja – od poslovne strategije i poslovanja, transformacije i upravljanja promenama, do savremenog vođstva i upravljanja zainteresovanim stranama, poslovne agilnosti i organizacione kulture i dizajna, upravljanja ljudima.

Prijave zainteresovanih polaznika počele su 12. marta i trajaće do 26. marta. Program će trajati pet meseci, od aprila do oktobra 2021. godine, a predavanja će se održavati online i uživo kao uravnotežena mešavina predavanja, zajedničkog rada i studija slučaja. Po završetku Akademije polaznici dobijaju sertifikat.

Informacije o programu i predavačima, možete saznati na http://sam.org.rs/sr/akademija

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!