Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Tviteraši podržali “We Run Belgrade“ trku!

Više od 150 tviteraša, trkača i poznatih ličnosti, a mnogi od njih su i jedno i drugo i treće, prošli su juče kroz Coffee Shop HQ. Oni su dolaskom na #WeRunBgdUp koji je organizovala agencija Homepage pružili podršku velikoj „We Run Belgrade“ NIKE gradskoj trci koja se održava 15. septembra.
Među njima su bili i @IvanZeljkovic, @milan_strongman, @NichimIzazvan, @neshasr i @fotomanijak a posebno su bili veseli mladi članovi Beogradskog trkačkog kluba koji su na Up došli pravo sa treninga.
Za trku je do sada prijavljeno preko tri hiljade učesnika a mnogi tviteraši su se juče na Up-u prijavili da učestvuju. Više od 100 tviteraša je do sada i promenilo avatar na Tviteru u znak podrške trci. Pripreme za nju mogu da se prate kroz #WeRunBgd na Tviteru koji do sada ima reach od 300.000, što je skoro 3/4 procenjenog broja aktivnih Tviter naloga u Srbiji. Na zvaničnoj Fejsbuk strani “NIKE Runnig Serbia“ koju prati preko 155.000 korisnika ove društvene mreže takođe je moguće prijavljivanje za učestvovanje u trci.
Ovoliko zanimanje tviteraša i korisnika društvenih mreža za trčanje kao vid rekreacije ali i druženja ne treba da čudi. Tome su znatno doprinele aplikacije, kao što je “Nike+ Running“ koje omogućavaju praćenje sopstvenih rezultata, njihovo deljenje kroz društvene mreže i podsticanje drugih da počnu sa trčanjem ili da unaprede svoje performanse ali i povezivanje sa drugim trkačima, postavljanje izazova i nastanak trkačkog pokreta koji među Tviterašima u Srbiji sve više uzima maha.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!