Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Tviteraši podržali “We Run Belgrade“ trku!

Više od 150 tviteraša, trkača i poznatih ličnosti, a mnogi od njih su i jedno i drugo i treće, prošli su juče kroz Coffee Shop HQ. Oni su dolaskom na #WeRunBgdUp koji je organizovala agencija Homepage pružili podršku velikoj „We Run Belgrade“ NIKE gradskoj trci koja se održava 15. septembra.
Među njima su bili i @IvanZeljkovic, @milan_strongman, @NichimIzazvan, @neshasr i @fotomanijak a posebno su bili veseli mladi članovi Beogradskog trkačkog kluba koji su na Up došli pravo sa treninga.
Za trku je do sada prijavljeno preko tri hiljade učesnika a mnogi tviteraši su se juče na Up-u prijavili da učestvuju. Više od 100 tviteraša je do sada i promenilo avatar na Tviteru u znak podrške trci. Pripreme za nju mogu da se prate kroz #WeRunBgd na Tviteru koji do sada ima reach od 300.000, što je skoro 3/4 procenjenog broja aktivnih Tviter naloga u Srbiji. Na zvaničnoj Fejsbuk strani “NIKE Runnig Serbia“ koju prati preko 155.000 korisnika ove društvene mreže takođe je moguće prijavljivanje za učestvovanje u trci.
Ovoliko zanimanje tviteraša i korisnika društvenih mreža za trčanje kao vid rekreacije ali i druženja ne treba da čudi. Tome su znatno doprinele aplikacije, kao što je “Nike+ Running“ koje omogućavaju praćenje sopstvenih rezultata, njihovo deljenje kroz društvene mreže i podsticanje drugih da počnu sa trčanjem ili da unaprede svoje performanse ali i povezivanje sa drugim trkačima, postavljanje izazova i nastanak trkačkog pokreta koji među Tviterašima u Srbiji sve više uzima maha.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!