TV programi iz Srbije na jedan klik

Kompanija „Telekom Srbija“ pokrenula je jedinstveni portal www.svenaklik.com, kako bi korisnicima, pre svega u inostranstvu, omogućio lako, jednostavno i legalno praćenje vesti, omiljenih emisija i programa iz Srbije, u svakom trenutku, u bilo kom delu sveta.
Na samom portalu, preuzimanjem posebnog plejera, ljubitelji domaćeg televizijskog programa u zemlji i inostranstvu, putem Web TV-a mogu da uživaju u omiljenim televizijskim sadržajima. Na portalu je trenutno dostupno 15 domaćih kanala koji obuhvataju zabavu, info servise, muziku, filmove, sport, kao i vesti iz Srbije, lokalnog i regionalnog karaktera. U okviru osnovnog paketa korisnicima su dostupni: RTS SAT, Studio B, Feelmax, TV S, B92 Info, Srbija na dlanu 1, Kanal D, DM SAT, Arena sport, Kopernikus, JEKA, Happy, SOS, Feelmax YU i MTS Classic. Pored domaćih kanala, korisnici portala „Sve na klik“ mogu da naruče film, kao i da putem posebne usluge veb SMS pošalju do deset besplatnih poruka dnevno unutar mt:s mreže. Mesečna pretplata za ovu uslugu je 9,99 dolara, a godišnja pretplata iznosi 99 dolara. Sve usluge u okviru portala „Sve na klik“ plaćaju se preko interneta.
WEB TV pruža sliku visoke rezolucije, tako da se TV lako može povezati sa računarom. Za razliku od postojećih načina distribucije ovakvog sadržaja, novi portal „Telekoma Srbija“ ne zahteva antenu, set top box ili neki drugi uređaj. Korisnici kupljeni sadržaj mogu da gledaju sa bilo kog računara koji ima vezu sa internetom, ali u jednom trenutku samo sa jednog računara.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari