Tikveš Jerusalema Dance Challenge

REGION – Povodom Sv. Trifuna, praznika kojeg slave vinari na Balkanu i kojeg nema u drugim delovima sveta, zaposleni u Tikvešu snimili su video sa muzikom Jeruzalema.

Kako kažu, mogli su letos, kada su vinogradi bili preplavljeni različitim bojama, lakše snimiti praznični spot, ali to bi bio samo još jedan u nizu već viđenih spotova. Ovako, okupili su se predvođeni svojim predsednikom Svetom Janevskim, savladali su koreografiju i otplesali.

Inače, pesma Jeruzalem je tokom protekle godine postala svetski simbol jedinstva i mira u podeljenom društvu u kojem danas živimo. Na Sv. Trifuna iz Tikveša šalju poruku nade i želje da godina koja je pred nama bude uspešna kako bi se podigli duh i moral te približile razlike.

Pridruživanjem globalnom izazovu u Tikvešu su želeli da ljudi širom sveta upoznaju Makedoniju kao vinsku zemlju i da promovišu Tikveš kao jedan od najvećih brendova u regionu. Za njih ovo nije bilo samo prihvatanje izazova za društvene mreže, već predstavljanje vinarije iz drugog ugla i na drugačiji način, kažu u kompaniji.


Oceni tekst

5,00 od 5
Loading...

Komentari