today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Telenor Samit mladih 2014

Telenor Srbija otvorio je konkurs u okviru koga traži dvoje predstavnika Srbije na globalnom Samitu mladih, koji se organizuje u decembru, u saradnji sa Nobelovim centrom za mir. Konkurs je otvoren za sve mlade iz Srbije, od 18 do 25 godina, koji teže ka tome da doprinesu društvenim promenama i veruju da upotreba digitalnih komunikacija našu zajedničku budućnost može da učini boljom. Svi zainteresovani prijave mogu da podnesu do 17. oktobra na sajtu http://www.telenor.com/innovation/youthsummit/.
Izabrani predstavnici učestvovaće na Samitu mladih, koji će 9 – 11. decembra u Oslu okupiti 28 učesnika iz svih evropskih i azijskih zemalja u kojima Telenor posluje. Tokom Samita mladi će učestvovati na brojnim radionicama na kojima će razvijati i deliti svoje ideje sa vršnjacima iz 14 zemalja, prisustvovaće događajima na kojima će upoznati globalne stručnjake i lidere iz Telenor grupe i Nobelovog centra za mir. Takođe, biće pozvani i na brojne svečanosti povodom dodele Nobelove nagrade za mir.
Samit mladih namenjen je mladima, budućim društvenim liderima, koji poseduju energiju i strast neophodnu da naše društvo učinimo boljim, i prednjače u korišćenju digitalnih i mobilnih komunikacija.

Više informacija pronađite na sajtu http://www.telenor.rs/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!