Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Telenor predstavio Dobre stvari

Kompanija Telenor predstavila je danas u Srbiji svoj novi projekat, portal Dobre stvari. Portal koji ima pretenzije da postane vaš novi homepage uvezuje feedove sa najvećih društvenih mreža (Facebook, Twitter i LinkedIn), najvažnije vesti, vremenske podatke, ali i informacije o svom računu, ukoliko su korisnik mreže ovog operatera. Radi se o portalu dostupnom u web i mobilnoj varijanti, koji vam nakon registracije nudi mogućnost personalizovanja izgleda portala, izdvajanja vama važnih stvari od onih manje bitnih, postavljanja novih i premeštanja postojećih vidžeta.
„Dobrestvari.rs su velika inovacija koju uvodimo na tržište i moram da kažem da je to nešto na šta smo vrlo ponosni u Telenor grupi. Želeli smo da sve dobre stvari, koje su relevante za internet korisnike stavimo na jedno mesto, na jedan digitalni portal koji ispunjava sve ključne potrebe korisnika kada se radi o korišćenju pametnih uređaja“, rekao je Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje kompaniej Telenor. Pored toga, na portalu se nalazi i odeljak pod nazivom Market, koji funkcioniše kao prodavnica aplikacija i drugog sadržaja, a naplata se vrši kroz račun korisnika. „Kada se ulogujete na portal bićete u mogućnosti da brauzujete kroz mobilne aplikacije, ringtonove, različitit sadržaj i koje možete da kupite, bez straha da će podaci sa vaše kartice biti ukradeni. A biće i mnogo besplatnog sadržaja.“, rekao je Slačik.
Što se aplikacija tiče, za sada su podržane Android, Java, Symbian i Blackberry platforme, a kada se ulogujete na portal on će prepoznati koji uređaj imate i nuditi vam relevantan sadržaj, odnosno aplikacije za vaš uređaj. „Mi razumemo da naši korisnii u Srbiji i dalje dosta koriste feature telefone. Postoje stotine hiljada korisnika koji imaju telefone na Javi i mi ćemo nuditi sadržaj i za te uređaje. Voleli bismo da imamo i Android i iOS. Ne želimo da se takmičimo sa gigantima kao što su Google i Microsoft, Apple. Želimo da budemo dopuna“, istakao je Slačik. „Mi se ne takmičimo sa Google Play prodavnicom, na primer, samo nudimo širu prodavnicu koja je jednostavna za pretraživanje, jednostavna za biranje i kupovinu.“

On je istakao i da fokus nije samo na sadržaju, već uvezivanju više stvari za koje veruju da su relevantne za korisnike. „Mislim da je važno da se odlučiš da li želiš da se takmičiš ili prihvataš konkuretne kao svoj izvor informacija. Mi smo izabrali drugi put. Ne takmičimo se sa medijskim kućama, pokušavamo da sa njima radimo“, kaže Slačik. „Mislim da je ovo hrabar korak, jer je korak u internet svet. A od mobilnog operatera se ne očekuje da tu zagazi. Mnogi od takvih pokušava u prošlosti su propali.
A da li ćemo uspeti? Sudije su tu, videćemo u budućnosti.“
Iz Telenora ističu i da je glavna prednost portala to što na jednom mestu pruža različite servise, moguće ga je personalizovati i nudi detaljne informacije koje korisniku Telenora mogu biti od koristi, a korisnici drugih mreža će umesto tog dela, leva kolona, dobiti informacije o ponudama koje bi im mogle biti zanimljive. „Ovo je otvorena platforma. Telenor deo portala je za naše korisnike, ali sve ostalo mogu da koriste sve. Ali naš primaran razlog je da naše korisnike učinimo lojalnijim. Želimo da osete da Telenor čini nešto više od drugih za njih“, kaže direktor marketinga Telenor Srbija. Još jedna prednost, odnosno razlog zbog kog bi se Telenor korisnici mogli odlučiti na koriščenje portala je činjenica da tokom promotivnog perioda svi Telenorovi korisnici koji se registruju na portal dobiće, u zavisnosti od njihovog trenutnog paketa, i besplatne aplikacije na Telenor marketu.
Telenor postpejd korisnici dobijaju duplo više minuta i megabajta iz svog paketa tokom dva meseca, a pripejd korisnici imaju mogućnost besplatnog aktiviranja aktuelne kampanje iz ponude na servisu Moj Meni.

Izvor: B92

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!