Telenor i kao operater fiksne telefonije

Telenor će u drugoj polovini ove godine građanima ponuditi usluge fiksne telefonije, najavio je direktor korporativnih poslova Telenora Goran Vasić. On je rekao da je Telenor krajem januara već počeo da pruža usluge fiksne telefonije poslovnim korisnicima.
Cene ponuđenih usluga Telenorove fiksne telefonije su, kako je istakao Vasić, na nivou trenutnih cena fiksne telefonije. Telenor će korisnicima nuditi usluge klasičnog telefoniranja i širokopojasnog Interneta, a ponuda će biti najsavremenija na srpskom tržištu.
Ovaj operater će se, prilikom pružanja usluga fiksne telefonije, jednim delom oslanjati na infrastrukturu Telekoma Srbije, ali je u isto vreme počeo razvoj i unapređivanje sopstvene mreže. U toku je izgradnja optičke infrastrukture, od Beograda do bugarske granice, rekli su u ovoj kompaniji.

Izvor: Tanjug


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

1 komentar

  1. dobar dan,, molim vas da mi odgovorite o fiksnoj telefoniji vasoj.. htela bih da postanem korisnik. zanima me put do toga. koliko kosta aparat i koliko se otplacuke? da li je jeftinije nego na pocetku? molim vas odgovorite mi o tome o cenama, ratama i ceni telefonije.
    hvala.
    sa postovanjem, z.m.

Komentari