Tehnomanija se priključila najvećem lojaliti programu u Srbiji

Super Kartica, najveći lojaliti program u Srbiji, nastavlja da širi svoju mrežu partnera priključivanjem kompanije Tehnomanija u program nagrađivanja potrošača. Pored postojećih devet kompanija koje su deo programa, priključivanjem lidera u oblasti trgovine električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo, korisnici Super Kartice imaće priliku da ostvaruju brojne uštede i pogodnosti, kao i da kupuju po sniženim cenama u još jednom prodajnom lancu.

„Ulaskom našeg novog partnera u program, Tehnomanije, superkartičari dobijaju još jedno mesto kupovine u kojem će iskusiti privilegiju posebnih ponuda kreiranih za njih. Opremanje doma postaje jednostavnije i ugodnije uz nove uštede i pogodnosti koje nosi program lojalnosti, rekla je Ljiljana Ahmetović direktor društva Super Kartice.

„Svaki dan radimo na unapređenju odnosa sa kupcima, kao i uvećanju njihovog zadovoljstva. Ulaskom u lojalti program Super Kartice želimo da taj odnos, kako sa postojećim, tako i sa budućim kupcima podignemo na viši nivo. Od ovog proleća svi kupci koji poseduju Super karticu moći će da iskoriste dodatne uštede i mnoštvo pogodnosti prilikom kupovine kod nas.“ rekao je Lovro Vučković, direktor marketinga u Tehnomaniji.

Sve korisnike ovog lojaliti programa očekuju sjajni popusti na određene proizvode iz široke ponude kompanije Tehnomanija.

Više informacija o novim pogodnostima koje nude partneri, kao i o celokupnom programu lojalnosti, nalazi se na web adresi www.superkartica.rs.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari