Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Sve je spremno za dodelu SoMo nagrade

Prijave za SoMo Borac nagradu, u kojoj se biraju najbolji društveno, mrežni i mobilni projekti na Weekend Media Festivalu traju do 10. septembra. Najbolja Facebook stranica, Twitter i Instagram profil godine, najbolja mobilna aplikacija, tablet magazin ili knjiga i internet video godine samo su neke od kategorija koje će biti pokrivene najvažnijom regionalnom internet nagradom – SoMo Borac.
Radi se o nagradi koja prepoznaje najbolje u društveno, mrežnim i mobilnim kategorijama, koje su promenile komunikaciju i život kakav znamo. Nagrada će biti dodeljena na Weekend Media Festivalu, u organizaciji magazina planb.hr i agencija „Gingernet“ i „Jasno i glasno“.
Prijave, koje su besplatne, traju do 10. septembra, a sve o kategorijama i uslovima konkursa možete saznati na http://somo.weekendmediafestival.com.
Danas je potpuno prirodno komunicirati putem društvenih mreža i još je prirodnije to činiti na mobilnim uređajima, i za pojedince i za kompanije. Mnoge organizacije to rade zaista izvrsno i prijava na SoMo Borac je prilika da to pokažu i van baze svojih fanova.
Prijavljene će ocenjivati međunarodni žiri sastavljen od stručnjaka i profesionalaca iz digitalnog sveta. U žiriju sede Boris Ličina Borja (Jasno i glasno), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Sanja Vale (Gingernet), Sašo Dimitrievski (Pristop), Tin kadoić (Brlog), Nebojša Grbačić (Woohoo), Nebojša Radović (Njuz.net), Viktor Marohnić (5 minuta), Davor Runje (Drap), Ida Pandur (iStudio), Vedran Gulin (Proximity), Edin Saračević (16kdnevno.com), Nikola Barac (Huge media) i Filip Arsov (Synapse).

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!