Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Šta je to što vas pokreće?

U okviru promocije velike Adidas žurke koja će se održati 5. aprila ove godine, osmišljeno je nekoliko načina kako svako ko ima ideju i kreativni i orginalan duh može da dođe na nju.
Jedan od načina je da uskočite u Adidas BUS, koji se od četvtka do subote vozi ulicama Beograda. Ovaj ADI-BUS ima za zadatak da obiđe najznačajnije beogradske klubove i da prevozi mlade ljude koji iskazuju svoju kreativnost inspirisanu popularnim modelima patika Adidas Original ZX 750 .
Drugi način jesta da pošaljete “šta je to što vas pokreće” u formi fotografije, videa ili poruke na email adresu volim.adidas@gmail.com. Adidas vas poziva da budite što orginalniji.

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici facebook/adidasoriginals.

Izvor: Lumiere

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!