today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Šta bi bilo da sam bio Rus?

SVET – Američki glumac Dejvid Duhovni izazvao je polemiku u Rusiji posle pojavljivanja u reklami sa patriotskim prizvukom u vreme kada ukrajinska kriza jača napetosti između Rusije i Zapada, prenosi RTS.
„Ima jedna druga zemlja odakle je moja porodica i ponekad se pitam – šta bi bilo da je bilo drugačije i da sam bio Rus?“, pita se Dejvid Duhovni u reklami za rusko pivo objavljenoj preko Jutjuba.
Zvezda serija Dosije iks i Kalifornikacija zatim pominje razne živote koje je mogao da vodi da je bio Rus – astronaout, direktor baleta, pevač, hokejaš itd. „Imaš na šta da budeš ponosan“, kaže glumac na kraju sa čašom piva u ruci.
Televizija koja podržava Kremlj Rusija24 zamerila je glumcu što je u aprilu preko Tvitera objavio da nije Rus nego zapravo Ukrajinac. „To ga nije sprečilo da se pojavi u reklami sa ogromnim budžetom koja govori o ponosu naše domovine, Rusije“, komentarisano je na toj televiziju.

Izvor i foto: RTS

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!