Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Srpski start-up u konkurenciji za “World Technology Award”

U konkurenciji od više od 20 renomiranih svetskih kompanija, “Strawberry energy” kao jedina srpska kompanija, ušla je u finale takmičenja za najbolju tehnološku kompaniju u kategoriji zaštite životne sredine, takozvanu “World technology award” u organizaciji Svetske tehnološke mreže (“World Technology Network”).
Kompanija “Strawberry energy”, autor prvog javnog solarnog punjača za mobilne uređaje “Strawberry Drvo”, nominovana je od strane dosadašnjih pobednika ovog takmičenja koje u 20 kategorija izdvaja kompanije i pojedince od značaja za razvoj 21. veka. Rame uz rame sa kompanijama “Facebook”, “Google”, “Dropbox”, “AT&T”, “Tesla Motors” i drugim multinacionalnim korporacijama kao jednim od finalista u drugih 19 kategorija, “Strawberry energy” jedina je kompanija iz Srbije. U kategoriji zaštite životne sredine, “Strawberry energy” takmiči se sa svetski istaknutim ekološkim kompanijama kao što su “Eco-Fuel Africa”, “Biofungitek”, “Ecosphere technologies” i drugi.
Pobednici će biti proglašeni na svečenoj ceremoniji u konferencijskoj sali “Time” magazina u Nju Jorku, kao završnica dvodnevnog “World Technology” samita koji će se održati 14. i 15. novembra. Neke od najznačajnijih svetskih medijsih kuća kao što su “Time magazine”, “CNN”, “Fortune” i “Science” biće medijski pokrovitelji ove svečanosti.
Svetska tehnološka mreža “World Technology Network” (WTN) je zajednica koju čine svetski najinovativniji pojedinci i organizacije iz oblasti nauke, tehnologije i srodnih oblasti. WTN okuplja pokretače 21. veka sa fokusom na nove tehnologije i ciljem da se podstaknu nove ideje, relacije i mogućnosti njihove primene.
Nagrade za najbolje tehnologije, “World Technology Award”, dodeljuju se svake godine izuzetnim inovatorima iz različitih tehnoloških oblasti, kako bi se odala čast tim pojedincima i kompanijama ali i uspostavio sistem odabira novih članova Svetske tehnološke mreže, obzirom da svi finalisti dobijaju priliku za aktivnim članstvom u mreži.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!