Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Seminar komunikacijskih veština Relje Derete

Koordinator Škole aktivizma i trener govornika na TEDx konferencijama, Relja Dereta, u dizajn inkubatoru Nova Iskra, održaće seminar iz komunikacijskih veština prilagođen za kreativce i dizajnere. Seminar će biti održan iz dva dela – prva sesija održava se u utorak 3. decembra, a druga nedelju dana kasnije, od 17 do 19 časova.
Ovo je još jedan program dizajn inkubatora Nova Iskra posvećen komunikacijskim i prezentacionim veštinama, prilagođen za profesionalce iz kreativnog domena koji su često u situaciji da komuniciraju sa klijentima i prezentuju svoje projekte.
Od kreativaca se često očekuje da svoje ideje komuniciraju u najrazličitijim situacijama – na kafi sa potencijalnim klijentom, ispred platna uz powerpoint prezentaciju grupi menadžera, na podijumu pred nekoliko stotina učesnika konferencije. Ponekad za prezentaciju imamo 30 minuta za koje smo se spremali mesec dana, a ponekad svega 30 sekundi za koje nije bilo ni trena za pripremu. Na praktičnoj radionici prezentacijskih komunikacijskih veština, kroz konkretne primere će se istraživati kako se pronalazi srž ideje, efektno struktuira izlaganje bez obzira na vreme i druge resurse, kako se izgrađuje mentalni i fizički mir i fokus, i kako se ostvaruje prirodan kontakt sa publikom pravilnom upotrebom svog glasa, očiju, ruku, čitavog tela i prostora koji nas okružuje.
Broj učesnika je ograničen, a prijave su obavezne i šalju se putem e-maila na adresu office@novaiskra.com (Subject: Seminar) do ponedeljka 2. decembra u 14 h. Potrebno je upisati svoje ime, godište, zanimanje i kontakt telefon, i u jednoj rečenici objasniti motivaciju za učešće u radionici.

Izvor: Designed

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!