today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Samsung širi tržište transparentnih displeja

Kompanija „Samsung Electronics“ objavila je da će počev od ovog meseca proširiti tržište transparentnih displeja proizvodnjom LCD panela od 46 inča.
Potpredsednik odseka za LCD marketing u organizaciji Rešenja za uređaje u kompaniji „Samsung Electronics“ Jangvan Park rekao je, tim povodom, da transparentni paneli, kao uzbudljiva primena tehnologije displeja sledeće generacije, poseduju neograničen potencijal da promene naše navike u gledanju tokom sledećih nekoliko godina. „Kao snažna podrška tržištu transparentnih displeja, Samsung planira da razvije ovu tehnologiju kako bi postala pokretačka snaga novog rasta našeg LCD biznisa“, dodao je Park.
Kao dobitnik nagrade za inovacije na Sajmu potrošačkih elektronskih uređaja CES za 2012. godinu, Samsung je predvideo da transparentni LCD panel bude pogodan za postavljanje na raznovrsnim mestima u maloprodajnim objektima, kao što su vitrine za izlaganje robe, vrata komercijalnih frižidera, vrata platforme na stanicama podzemne železnice u Severnoj Americi, Evropi i Aziji. Ovaj panel će imati i drugačije primene, na primer na elektronskim bilbordima, šalterima za informacije, medicinskoj opremi i mobilnim telefonskim uređajima.
Na osnovu istraživanja tržišta kompanije „Display Bank“, očekuje se rast tržišta transparentnih displeja sa 0.9 milijardi dolara 2015. godine na 87 milijardi dolara 2025. godine.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!