Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Samsung – proizvođač uređaja godine

Kompanija Samsung Electronics objavila je da ju je GSMA, organizacija koja zastupa interese industrije mobilnih komunikacija širom sveta i koja je domaćin Svetskog kongresa mobilnih tehnologija 2012. u Barseloni, proglasila za „Proizvođača uređaja godine“. Ova nagrada predstavlja priznanje Samsungovim inovacijama u oblasti mobilnih telefonskih uređaja, tome što kompanija ispunjava ukus i sklonosti potrošača, kao i tome što nudi proizvode koji su najbolji u svojoj klasi čiju srž čini kvalitet, navodi se u obrazloženju.
Samsungova poslovna jedinica za mobilne komunikacije nudi na svetu najveću paletu mobilnih telefona, tablet računara, multimedijalnih plejera, kao i proizvode i rešenja koja su u vezi sa mobilnim uređajima koji se kreću od najmodernijih smarta telefonskih uređaja do smart telefona za masovno tržište koji su ostvarili veliki uspeh na tržištima u razvoju. Sa raznovrsnim linijama proizvoda koje podržavaju sve glavne operativne sisteme, Samsung potrošačima pruža izbor kojim mogu da definišu svoje mobilno iskustvo.
„Veoma nam je drago što smo primili ovakvu počast od organizacije GSMA. Verujemo da je to svedočanstvo Samsungovim inovacijama, kvalitetu proizvoda i pažnji koju posvećujemo željama i sklonostima potrošača. Prodali smo preko 97 miliona smart telefona tokom 2011. godine, što ukazuje na to da gajimo pravi pristup“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!