today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Samsung nudi novi talas rešenja za mobilne mreže

SVET – Kompanija Samsung Electronics, provajder naprednih mrežnih rešenja, predstaviće svoje evolutivno LTE rešenje i propratne napredne funkcije na Svetskom mobilnom kongresu 2012, saopštila je ova kompanija.
Na ovogodišnjem kongresu, Samsung će prikazati najnapredniju, i u tom polju dokazanu, 4G LTE paletu proizvoda sa istaknutim rešenjem za smanjenje kapitalnih i operativnih troškova, kao i sa izuzetnim preformansama. Uz to, Samsung će predstaviti nove mrežne i servisne platforme koje omogućavaju servisnim provajderima da stvore nove izvore prihoda kao i da krajnjem korisniku pruže bogatije iskustvo.
Oslanjajući se na ta inovativna rešenja za mobilne mreže, Samsung nastavlja da jača svoju poziciju na evropskom tržištu dalje razvijajući uspeh svog LTE biznisa u SAD, Aziji i na Bliskom istoku.
„Kako upotreba smart uređaja raste, a globalni saobraćaj mobilnih podataka doživljava pravu eksploziju, telekomunikaciona industrija se susreće sa izazovima na planu pripreme i adaptiranja za mobilnu eru širokog pojasa. Sa potpuno izdiferenciranim rešenjima skrojenim tako da efikasno upravljaju mobilnim saobraćajem, Samsung je razvio i komercijalizovao ogromne LTE mreže u SAD i Južnoj Koreji, kao što ih je obezbedio u Japanu“, rekao je Jongki Kim, zamenik izvršnog direktora i predsednik poslovne jedinice za telekomunikacione sisteme kompanije Samsung Electronics.
Više informacija možete pronaći na www.samsung.com.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!