Samsung nudi novi talas rešenja za mobilne mreže

SVET – Kompanija Samsung Electronics, provajder naprednih mrežnih rešenja, predstaviće svoje evolutivno LTE rešenje i propratne napredne funkcije na Svetskom mobilnom kongresu 2012, saopštila je ova kompanija.
Na ovogodišnjem kongresu, Samsung će prikazati najnapredniju, i u tom polju dokazanu, 4G LTE paletu proizvoda sa istaknutim rešenjem za smanjenje kapitalnih i operativnih troškova, kao i sa izuzetnim preformansama. Uz to, Samsung će predstaviti nove mrežne i servisne platforme koje omogućavaju servisnim provajderima da stvore nove izvore prihoda kao i da krajnjem korisniku pruže bogatije iskustvo.
Oslanjajući se na ta inovativna rešenja za mobilne mreže, Samsung nastavlja da jača svoju poziciju na evropskom tržištu dalje razvijajući uspeh svog LTE biznisa u SAD, Aziji i na Bliskom istoku.
„Kako upotreba smart uređaja raste, a globalni saobraćaj mobilnih podataka doživljava pravu eksploziju, telekomunikaciona industrija se susreće sa izazovima na planu pripreme i adaptiranja za mobilnu eru širokog pojasa. Sa potpuno izdiferenciranim rešenjima skrojenim tako da efikasno upravljaju mobilnim saobraćajem, Samsung je razvio i komercijalizovao ogromne LTE mreže u SAD i Južnoj Koreji, kao što ih je obezbedio u Japanu“, rekao je Jongki Kim, zamenik izvršnog direktora i predsednik poslovne jedinice za telekomunikacione sisteme kompanije Samsung Electronics.
Više informacija možete pronaći na www.samsung.com.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari