Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Šampioni svaki dan

U Domu Narodne skupštine Republike Srbije svečano je predstavljen Paraolimpijski tim Srbije koji će se od 7. do 18. septembra takmičiti na Paraolimpijskim igrama u Riju. Naš tim čini šesnaest sportista koji će se boriti u stonom tenisu, powerliftingu, streljaštvu, bacanju čunja, bacanju diska, bacanju kugle i bacanju koplja.

Tom prilikom je potpisan sporazum o partnerstvu u okviru koga će Jelen pružati aktivnu podršku Paraolimpijskom komitetu Srbije tokom celog olimpijskog ciklusa, do sledećih igara u Tokiju.

„Statistika govori da je svaki deseti građanin Srbije upravo osoba sa invaliditetom. Kako bismo skrenuli pažnju javnosti na tu činjenicu, svaka deseta flaša Jelen piva imaće izmenjen dizajn etikete – jelena sa jednim rogom kojim poručujemo da je jelen i bez jednog roga i dalje jelen. Ta etiketa simbolizuje podršku Paraolimpijskom komitetu Srbije i timu sportista koji će predstavljati našu zemlju u Riju, a u okviru projekta Šampioni svaki dan. Osim toga, ona simbolizuje i podršku svim našim komšijama, sugrađanima sa invaliditetom koji su šampioni u svakodnevnom životu“, izjavio je Dragan Radivojević, generalni direktor Apatinske pivare.

Predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije, Zoran Mićović se zahvalio svim partnerima koji će podržati sportiste na ovom takmičenju, ali i osigurati dugoročnu podršku i motivaciju osobama sa invaliditetom da se što više bave sportom. „Paraolimpijski komitet Srbije uspešno sprovodi svoju misiju – razvoj vrhunskog sporta za osobe sa invaliditetom. Naš tim za Rio se sastoji od sportista i sportistkinja koji su aktuelni osvajači medalja na svetskim i evropskim prvenstvima i koji na najbolji način, svojim rezultatima, ukazuju na prava i mogućnosti osoba sa invaliditetom. Naš uspeh ne bi bio moguć bez podrške države kroz Ministarstvo omladine i sporta, a ostvareni rezultati su nas doveli do veoma značajnih partnerstava sa kompanijama kao što su Apatinska pivara, banka Inteza i druge za koje smatramo da će svojom podrškom dodatno osnažiti naš pokret, jer svi naši paraolimpijci su šampioni svaki dan”.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!