Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Sajt Folksvagen Bube osvojio četiri nagrade

Brend Folksvagen je dobio ukupno četiri najprestižnije nagrade u online industriji za web sajt Buba za 21. vek. Sajt je dobio nagradu za najbolji automobilski web sajt, najbolju navigaciju i strukturu, kao i za najbolji vizuelni dizajn i funkcije.
Webby nagrada je vodeća internacionalna nagrada kojom se nagrađuju najbolja dostignuća na internetu u kategorijama web sajt, interaktivno oglašavanje i mediji, online filmovi i video, kao i mobil i aplikacija. Međunarodna akademija za digitalne umetnosti i nauke svake godine predstavlja Webby nagrade, poznate takođe kao „Oskari interneta“. Web zajednica u celom svetu odlučuje o javnim favoritima u svakoj kategoriji, imenujući pobednike nagrade glasa naroda. I ovde je www.beetle.com bio na vrhu u kategoriji najbolji web sajt o automobilima 2012.
Zvanični sajt Bube omogućava korisnicima da mogu vertikalno i horizontalno da prelistavaju sadržaj. Inovativni navigacioni koncept stvara utisak kao da korisnik vozi Bubu. Web sajt je dizajnirala i realizovala agencija za komunikacije DDB Tribal iz Berlina. „Dinamičnom automobilu je potrebna i dinamična prezentacija“, rekao je Luca de Meo, direktor marketinga pri Volkswagen Grupi i Volkswagen brendu. „To je razlog što je web sajt Folksvagen Buba optimalno kreiran za ciljnu grupu i nama je jako drago što je naša ideja za inovativnom komunikacijom na web-u nagrađena sa četiri Webby nagrade“.

Izvor: S media

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!