Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Sajt Folksvagen Bube osvojio četiri nagrade

Brend Folksvagen je dobio ukupno četiri najprestižnije nagrade u online industriji za web sajt Buba za 21. vek. Sajt je dobio nagradu za najbolji automobilski web sajt, najbolju navigaciju i strukturu, kao i za najbolji vizuelni dizajn i funkcije.
Webby nagrada je vodeća internacionalna nagrada kojom se nagrađuju najbolja dostignuća na internetu u kategorijama web sajt, interaktivno oglašavanje i mediji, online filmovi i video, kao i mobil i aplikacija. Međunarodna akademija za digitalne umetnosti i nauke svake godine predstavlja Webby nagrade, poznate takođe kao „Oskari interneta“. Web zajednica u celom svetu odlučuje o javnim favoritima u svakoj kategoriji, imenujući pobednike nagrade glasa naroda. I ovde je www.beetle.com bio na vrhu u kategoriji najbolji web sajt o automobilima 2012.
Zvanični sajt Bube omogućava korisnicima da mogu vertikalno i horizontalno da prelistavaju sadržaj. Inovativni navigacioni koncept stvara utisak kao da korisnik vozi Bubu. Web sajt je dizajnirala i realizovala agencija za komunikacije DDB Tribal iz Berlina. „Dinamičnom automobilu je potrebna i dinamična prezentacija“, rekao je Luca de Meo, direktor marketinga pri Volkswagen Grupi i Volkswagen brendu. „To je razlog što je web sajt Folksvagen Buba optimalno kreiran za ciljnu grupu i nama je jako drago što je naša ideja za inovativnom komunikacijom na web-u nagrađena sa četiri Webby nagrade“.

Izvor: S media

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!