today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

REMARKABLES – to su oni koji postavljaju standarde bez straha od neuspeha!

Povodom konkursa Mark Awards (powered by PepsiCo), a kako bi dodatno promovisali njihove potencijale i uspehe, uradili smo seriju intervjua sa nominovanima za ova prestižna priznanja. Danas, za naš portal, govori Aleksandra Milačić Jelača, Marketing Director, The Fun and Fit Company.

Da li je građenje brenda sprint ili maraton?
Ovo je naizgled lako pitanje i u skladu sa tim moj odgovor je – maraton, sigurno. Građenje brenda proces je na kome treba raditi temeljno, a za to je potrebno vreme, znanje, razumevanje. Međutim, tu se stvari malo komplikuju. Dve naizgled drugačije discipline, u građenju brenda ipak se prepliću. Sprint mora biti sastavni deo tog procesa, posebno pred cilj, kada je medalja na dohvat ruke, a pretendenata na istu – mnogo. Pobednika u tome ko je izgradio uspešniji brend uvek će odlučiti ona nijansa posvećenosti i fokusa.

Šta danas znači inovativna marketinška komunikacija?
To je ona komunikacija koja će vas u svakom smislu odvojiti, ne samo od konkurencije, već i od svih ostalih u moru kampanja. Hodati po tankoj liniji gde se susreću i strah i hrabrost, jer sve dobre i inovativne stvari nastaju iz male nelagodnosti. Smatram da smo sa našom poslednjom JUMBO kampanjom upravo to i postigli.

Šta danas znači biti REMARKABLE stručnjak?
REMARKABLES – to su oni koji postavljaju standarde bez straha od neuspeha, sa jasno izraženim ciljem gde, šta i kako žele da stignu i postignu. Osobe koji osluškuju potrebe svojih kupaca, i ekspresno im daju rešenja za iste; koji unose novine i promene bez bojazni da će doći do neuspeha jer oni svojim znanjem, iskustvom i verom učine da to bude uspeh.
Osobe koje ne prihvataju zonu komfora, vec trčećim koracima hrle iz nje.
Osobe koje svoje iskustvo i znanje umeju i žele da dele sa drugima.

Na koji uspeh u karijeri ste najponosniji?
Iza sebe imam 17 godina iskustva u marketingu, par godina u prodaji i veliki broj realizovanih projekata. Tokom karijere, na tržištu Srbije i regiona, vodila sam lansiranja danas izuzetno poznatih domaćih i internacionalnih brendova, a svoje znanje iz FMCG industrije primenila sam i u real estate sferi, na način na koji niko od tadašnjih konkurenata nije radio.

Danas radim na postavljanju novih strategija za brendove JUMBO i Fun&Fit. Nove komunikacione platforme donekle su ugledale svetlost dana, a nove digitalne se uveliko spremaju.

Kada nakon toliko godina zastanem i okrenenem se, sa ponosom mogu reći da sam kroz rad na svim tim projektima ostavila trag, nekada zbog hrabrosti i neznanja, a danas zbog hrabrosti, znanja i iskustva.

Ako bih, ipak, morala da izdvojim projekte u kojima je sažeto sve ono što sam ja kroz godine bivala i postajala, najponosnija sam na svoj prvi i svoj poslednji projekat. Lansiranje brenda Pardon, koji se za jako kratko vreme odlično pozicionirao na tržištu, uveo me je na velika vrata u fascinantni svet marketinga. Tako se i rodila ljubav koja, i mnogo godina potom, ne jenjava… Poslednji projekat na kom radim važan je jer sumira svo moje dosadašnje znanje, iskustvo i hrabrost. To mi je pomoglo da pomeramo granice i postavimo ton komunikacije koji će se razlikovati od svega ostalog, a potrošači su to prepoznali. Uvek prepoznaju.

Spisak svih nominovanih dostupan je na sajtu mark-awards.rs

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!