Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

REMARKABLE brend je autentičan brend koji menja svet na bolje!

Povodom raspisivanja konkursa za dodelu Mark Awards 2022 priznanja, pitali smo marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji – šta za njih znači REMARKABLE brend i poslovni uspeh. Ivan Žagar, Senior Brand Manager, Jaffa Crvenka i dobitnik Mark Awards 2021 priznanja u kategoriji Brand Manager of the Year, rekao je…

Šta za tebe znači REMARKABLE brend i poslovni uspeh?
To je snažan, originalan i autentičan brend koji menja svet na bolje, inspiriše i redefiniše postojeće okvire i koji tu jedinstvenost kapitalizuje kroz rezultate na tržištu. Individualno, pod uspehom smatram činjenicu da sam srećan i ponosan na stvari koje radim i da su one u skladu sa mojim sistemom vrednosti.

Šta danas znači biti REMARKABLE stručnjak?
To su ljudi sa integritetom i znanjem, koji se lože na posao koji rade i žele da urade više od onoga što se od njih očekuje. Oni se trude da dodaju vrednost svemu što rade – procesima, brendovima, ljudima u timu…

Zašto bi kolege trebale da se nominiju za Mark Awards priznanja ove godine?
Lepo je i značajno što imamo i individualne nagrade u našoj industriji, ali iako su po konceptu individualne, vi predstavljate timove (i interne i kreativne), brendove koje vodite i na kraju kompanije – i uspeh je uvek rezultat te sinergije. Važno je da vidimo i lica koja stoje iza uspeha brendova, da ih nagradimo i motivišemo za nove pobede.

Konkurs za prestižna Mark Awards 2022 priznanja raspisan je do 22. jula. Više informacija možete pronaći na sajtu mark-awards.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!