Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

REMARKABLE brend je autentičan brend koji menja svet na bolje!

Povodom raspisivanja konkursa za dodelu Mark Awards 2022 priznanja, pitali smo marketing i komunikacijske stručnjake iz kompanija u Srbiji – šta za njih znači REMARKABLE brend i poslovni uspeh. Ivan Žagar, Senior Brand Manager, Jaffa Crvenka i dobitnik Mark Awards 2021 priznanja u kategoriji Brand Manager of the Year, rekao je…

Šta za tebe znači REMARKABLE brend i poslovni uspeh?
To je snažan, originalan i autentičan brend koji menja svet na bolje, inspiriše i redefiniše postojeće okvire i koji tu jedinstvenost kapitalizuje kroz rezultate na tržištu. Individualno, pod uspehom smatram činjenicu da sam srećan i ponosan na stvari koje radim i da su one u skladu sa mojim sistemom vrednosti.

Šta danas znači biti REMARKABLE stručnjak?
To su ljudi sa integritetom i znanjem, koji se lože na posao koji rade i žele da urade više od onoga što se od njih očekuje. Oni se trude da dodaju vrednost svemu što rade – procesima, brendovima, ljudima u timu…

Zašto bi kolege trebale da se nominiju za Mark Awards priznanja ove godine?
Lepo je i značajno što imamo i individualne nagrade u našoj industriji, ali iako su po konceptu individualne, vi predstavljate timove (i interne i kreativne), brendove koje vodite i na kraju kompanije – i uspeh je uvek rezultat te sinergije. Važno je da vidimo i lica koja stoje iza uspeha brendova, da ih nagradimo i motivišemo za nove pobede.

Konkurs za prestižna Mark Awards 2022 priznanja raspisan je do 22. jula. Više informacija možete pronaći na sajtu mark-awards.rs.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!