Red Bull u pohodu na Samsung SMART TV

SVET – Kompanija Samsung Electronics objavila je da će na njenoj SMART TV platformi biti dostupan i Red Bull TV kanal. Ovaj izuzetno energičan televizijski kanal donosi na najzanimljiviji ekosistem kućne zabave ekstremne sportove kao i originalne programe.
„Aplikacija Red Bull TV predstavlja fantastičan dodatak Samsung SMART TV-u. Novi servis je prepun energije i zabave, po čemu se savršeno uklapa u naš plan da našim gledaocima širom Evrope ponudimo najraznovrsniju paletu visokokvalitetnih sadržaja. Sa kanalom Red Bull TV nudimo još jedan razlog da se koristi Samsung SMART Hub“, izjavio je Den Sanders, direktor poslovne jedinice za Servise sadržaja u Samsung Electronics Evropa.
Red Bull TV donosi u dom gledalaca svet sporta, urbani životni stil, muziku, igrice, pop kulturu i direktan prenos događaja u vidu linearnog programa sa povezanom ponudom servisa „video na zahtev“ u kratkoj formi, što predstavlja savršen izbor za današnji užurbani stil života. Red Bull TV će biti lansiran širom Evrope i biće dostupan na engleskom jeziku. Servis „video na zahtev“ pridružiće se drugim provajderima kvalitetnih sadržaja kao što su BBC iPlayer, Fashion TV, CNBC i Cartoon Network, kako bi još uvećala Samsungovu SMART TV platformu, gde je, počev od januara 2012. godine, zabeleženo skoro 20 miliona preuzimanja aplikacija.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari