today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Reciklirajte i vi!

Voditelji Galeb Nikačević Hasci-Jare, Zlatko Rakonjac i Lazar Sakan, Ivan Arandjelovic, Maja Atanasijević i Anđelija Vujević, frontmen Rare-a Mirko Lukić, PR menadžer Arene Danijela Rakić, Mihajlo i Saška iz grupe DreDDup, kao i Hrvoje Džeba, jedan od pobednika konkursa za dvojnika “Marilyn Manson LookAlike” takmičili su se u ubacivanju limenki u ReCan kontejnere za reciklažu i tako podržali društveno – odgovornu akciju „Reciklirajte i Vi!“ Apatinske pivare.
Od momaka najbolje su se snašli Mirko Luković, Lazar Sakan i Hrvoje Džeba, dok su se među damama istakle Maja Atanasijević i Anđelija Vujević. „Veliko mi je zadovoljstvo da podržim akciju „Reciklirajte i Vi“ i na ovaj način doprinesem jačanju svesti o važnosti reciklaže i energetskim uštedama koje ona donosi, a uz to smo se i dobro zabavili.“, izjavio je Lazar Sakan, voditelj emisije Jelen Top 10.
Inače, takmičari su imali minut vremena da sa razdaljine od 5 metara ubace što veći broj limenki u kontejner za reciklažu i tako daju pozitivan primer i drugima. Akcijom „Reciklirajte i Vi!“, Apatinska pivara nastoji da podigne svest u javnosti o značaju recikliranja i energetskim uštedama koje ono donosi. Već četiri godine, Apatinska pivara, zajedno sa strateškim partnerima Recan-om i Sekopakom, sprovodi društveno odgovornu akciju recikliranja „Reciklirajte i Vi“, a uz podršku Arene Beograd društveno odgovorna akcija sprovedena je i tokom IQ festivala.
IQ MUSIC je nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live-a, na kome će se predstavilo više različitih izvođača. Pored jedinstveno-ekscentričnog Merilin Mensona koji je po prvi put nastupio u Beogradu, na sceni Beogradske arene, po prvi put su se pojavili i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar, kao i srpski bend upečatljivog stila BLOCK OUT.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!